Uusi Fashion Center avattiin Vantaalla

Muotialan yritysten Fashion Center -showroom-keskuksessa vietettiin viime viikolla avajaisia kehäradan varrella Vantaan Vehkalassa. Fashion Centerissä on 49 maahantuojaa, yritystä ja agenttia, jotka edustavat lähes 200 vaate-, kenkä- ja asustebrändiä.

Fashion Centerin Tony Lassooyn mukaan keskus syntyi tarpeesta luoda uusia kasvun ja yhteistyön mahdollisuuksia alan toimijoille. Yritysten sijoittumisesta saman katon alle odotetaan merkittävää hyötyä ja uutta kasvua koko muodin ja muotikaupan alalle. Kysyntä tiloille on ollut suuri: valmistunut talo on täynnä ja toisen toimitalon rakennuttamissuunnitelmat ovat jo pitkällä.

Fashion Centerin ensimmäinen osa on yli 12 miljoonan euron investointi. Sen ovat rakennuttaneet suomalaiset muotialan pienyrittäjät yhdessä Takoa Investin kanssa. Rakennuslupahakemus toisen toimitalon rakentamiseksi on jo jätetty. Uuden talon odotetaan nousevan samalle tontille vuoden 2018 aikana.

Fashion Centerin uskotaan tuovan uutta liiketoimintaa niin mukana oleville yrittäjille kuin heidän asiakkailleen.

– Uusi ympäristö inspiroi kehittämään uutta. Toisaalta, kun alan yrittäjät ovat läheisessä vuorovaikutuksessa keskenään, ideat kiertävät ja jalostuvat. Siten Fashion Center toimii jo miljöönä muutoksen moottorina, Tony Lassooy sanoo.

Fashion Center on suunniteltu erityisesti tehostamaan sisäänostajien työtä. Yhdellä vierailulla he voivat tutustua useamman brändin mallistoihin.

Alennusta Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyrityksille

Fashion Centerin toisen toimitalon rakennuslupahakemus on jätetty. Fashion Center tarjoaa Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyrityksille 10% alennusta ensimmäisen vuoden vuokrasta. Toiseen rakennukseen on suunniteltu 9-500 m2 kokoisia toimitiloja palvelemaan eri kokoisten yritysten tarpeita.  Vuokra-ajat ovat pääosin kolme ja neljä vuotta riippuen vuokratilan sijoittumisesta rakennuksessa.

Lue lisää liiton jäsenetu-sivuilta!

 

 

Kuva: Aleksi Makkonen / Fashion Center