Vielä ehdit mukaan: Fashion and Lifestyle Executive -johdon koulutusohjelma

Suomen Tekstiili & Muoti ja Aalto EE ovat suunnitelleet muoti- ja lifestyle-yritysten johdolle koulutusohjelman. Ensimmäistä kertaa alan yritysten johdolla on mahdollisuus osallistua nimenomaan tälle alalle räätälöityyn liikkeenjohdon koulutukseen.

Koulutuksen avulla alan yritykset voivat kehittää osaamistaan strategiassa, liiketoiminnan uudistamisessa ja johtamisessa. Aalto EE on yksi maailman johtavista liikkeenjohdon koulutusta ja kehittämistä tarjoavista yrityksistä.

Miksi koulutusta tarvitaan?

Tekstiili- ja muotiala on läpikäynyt murroksen viimeisten vuosikymmenten aikana. Toimialalle on syntynyt uudenlaisia liiketoiminta-, hankinta- ja tuotantomalleja, ja yritysten on entistä enemmän panostettava mm. brändin kehittämiseen. Tarve liiketoiminta- ja johtamisosaamisen kehittämiselle on jatkuva.

Kenelle koulutus on suunnattu?

Ohjelman osallistujat tulevat alalla toimivien yritysten johtavista asemista, johtoryhmistä tai johtoryhmä -1 -tasolta. Ohjelman voi suorittaa työn ohella. Se koostuu viidestä kahden päivän koulutusjaksosta sekä niiden välillä tehtävästä työstä. Ensimmäinen koulutusjakso järjestetään marraskuun alussa. Mukaan mahtuu enintään 20 osallistujaa.

Mitä koulutus maksaa?

Ohjelman normaalihinta on 7 500 euroa. Suomen Tekstiili & Muoti tukee jäsenyritystensä edustajien osallistumista ohjelmaan. Liitto osallistuu kustannuksiin 3 500 eurolla / henkilö, mikäli yrityksestä on yksi osallistuja, ja 4 000 eurolla / henkilö, mikäli osallistujia on kaksi. Tarkempia tietoja löydät ohjelman verkkosivuilta.

Mitä hyötyä ohjelmasta on?

• Kehität ja uudistat yrityksen liiketoimintaa
• Saat uutta virtaa johtamiseen
• Kehität strategista ajattelua ja uudistumista uuden liiketoimintamallin testaamisen avulla
• Saat operatiivista tehokkuutta toimitusketjun hallinnan ja talousosaamisen avulla
• Erottaudut erilaistamisosaamisella
• Kehität omaa brändiä ja sen tarinaa
• Verkostoidut alan toimijoiden välillä Suomessa ja kansainvälisesti

Lisätietoja koulutuksesta ja ilmoittautumislomakkeen löydät Fashion and Lifestyle Executive 2016 -esitteestä ja ohjelman verkkosivuilta. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 26.10.2016.