Vientimahdollisuuksia ja myyntiliidejä Team Finland Market Opportunities -palvelussa

Tekstiili- ja muotialan yritysten kannattaa tutustua maksuttomaan Market Opportunities -palveluun, johon lisätään jatkuvasti vientimahdollisuuksia, myyntiliidejä, toimialojen muutosnäkymiä ja maatietoa.

Market Opportunities -palveluun päivitetään suomalaisyrityksille tietoa vientimahdollisuuksista maailmalla. Palvelussa on myös nk. myyntiliidejä eli yhteydenottoja ulkomaisilta yrityksiltä, jotka ovat kiinnostuneita suomalaisista tuotteista ja osaamisesta. Palvelusta löytyy juuri nyt mm. vinkki japanilaisyrityksestä, joka etsii vastuullisia tekstiili- ja muotialan yrityksiä (brändejä, tuotteita ja materiaalia) Suomesta.

Sivustolta löytyy myös maakohtaista tietoa, esimerkiksi CSR-taustamuistioita. Palvelun Future Watch -osiossa käsitellään pitkän aikavälin markkinoiden muutosilmiöitä. Sieltä löytyy muun muassa katsaus terveyden ja hyvinvoinnin megatrendeihin.

Voit tilata sivustolta uutiskirjeen sinua kiinnostavista sisällöistä, jolloin saat esimerkiksi uudet myyntiliidit suoraan sähköpostiisi.

Verkkopalvelussa oleva maksuton sisältö perustuu Team Finland -verkoston markkinatuntemukseen, asiantuntija- ja asiakashaastatteluihin sekä asiantuntijaselvityksiin. Sisällön koostavat Business Finland, ulkoministeriö, Suomalais-Venäläinen Kauppakamari ja Opetushallitus.

Team Finland Market Opportunities -sivusto

Business Finlandin palveluista