A-Press tarjoaa jäsenille näkyvyyttä Suomalainen Muoti -julkaisussa

A-Press Oy työstää parhaillaan Suomalainen Muoti - Finnish Fashion -julkaisua, joka kertoo tarinoiden kautta Suomen muotialasta juuri nyt. Tavoite on kertoa kuluttajille, mitä kaikkea mielenkiintoista löytyykään suomalaiselta tekstiili- ja muotialalta. Julkaisun teko on loppusuoralla, mutta vielä ehtii mukaan.

A-Press tarjoaa osallistumismahdollisuutta julkaisuun kaikille Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenille. Julkaisu ei ole osa liiton julkaisusarjaa, vaan itsenäinen kaupallinen yhteistyö, johon kiinnostuneet voivat lähteä mukaan.

A-Press kertoo, että julkaisussa kerrotaan yritysten tarinoita – niitä asioita jotka kiinnittävät tunnesiteellä tuotteet kuluttajiin. Julkaisu on myös kannanotto kotimaisuuden puolesta.

Julkaisu on myös interaktiivinen sähköinen julkaisu, joka voi palvella myös yrityksen verkkokauppaa (ks. liite: Interaktiivinen-digilehti)

Julkaisu lanseerataan I love me -messuilla 19-21.10 ja on sen jälkeen myynnissä 2 kuukauden ajan 2500 Lehtipisteessä.

Kustannus sisältökumppaneille on alkaen yksi sivu 470 eur (+alv). Koko aukeaman hinta on 890 eur.

Lue lisää mediakitistä.

Mukana on laaja ja monipuolinen joukko yrityksiä. jos kiinnostuit, ota yhteyttä sarita@a-press.fi (Sarita Nobile, 0405158875) ensi tilassa – viimeistään 28.9 !