Tule mukaan Elämä ilman meitä -kampanjaan!

Käynnistämme joulukuussa mainoskampanjan ”Elämä ilman meitä”. Kampanja alkaa 3.12.2020 ja kestää joulukuun loppuun. Kaikki jäsenyritykset ovat erittäin tervetulleita osallistumaan kampanjaan! Tässä kolme tapaa osallistua.

Some-kampanja tuo esille sen, että ilman tekstiilejä – ja suomalaisia tekstiilialan yrityksiä – elämä näyttäisi hyvin erilaiselta.

Kampanja perustuu kolmeen kuvapariin, joissa jokaisessa näytetään sama tilanne tekstiilillä ja ilman. Kampanjasta ohjataan Fablehti.fi:n nettisivuille. Fabin joulukuun numerossa nostetaan esille suomalaisia joululahjasuosituksia ja yrityksiä ja näytetään, miksi kannattaa valita suomalaisia tekstiilituotteita. Haluamme kampanjan näkyvyydellä myös tukea jäsenyritystemme joulumyyntiä!

Mitä useampi jäsenyritys on mukana kampanjassa, sitä tehokkaammin viesti menee tietysti perille.

Voit halutessasi osallistua kampanjaan jollakin näistä tavoista:

1. ALL-IN

Tee someen oma versiosi kampanjakuvasta, jossa toisessa kuvassa näkyvät yrityksenne tuotteet ja toisessa ne on riisuttu pois. Voit hakea kampanjalogon kuviisi tästä linkistä.

-> Muista hashtag #elamailmanmeita ja mielellään tagaa Suomen Tekstiili & Muoti postaukseen (Instagram & Facebook @suomentekstiilijamuoti)

-> Voit myös halutessasi ohjata kampanjan sivulle: https://www.fablehti.fi/elama-ilman-meita/ (Huom! linkki toimii vasta kampanjan aloituspäivänä torstaina 3.12.)

2. KEHU KILPAILIJAA

Yhdessä Fablehti.fi:n joulukuun artikkelissa tekstiilialan yrittäjät kertovat, mitä suomalaisbrändejä he suosivat itse. Joulun kunniaksi pannaan hyvä kiertämään ja kehutaan siis toisia yrityksiä ja niiden tuotteita. Haasta kollegat mukaan jatkamaan ketjua!

Kerro somepostauksessa, mitä suosittelet pehmeään pakettiin ja kuka sitä valmistaa hyvin. Valmiin instastrory-pohjan “Muista myös” -kohdassa voit nostaa oman tuotteen tai jonkin toisen suosikkiyrityksesi tai -tuotteesi. Lataa pohjat tästä linkistä.

Samalla pystyt nostamaan esille itsellesi ja/tai yrityksellesi tärkeitä arvoja ja tuomaan esille syitä ostaa suomalaista.

-> Muista tagata kollegat ja mielellään myös Suomen Tekstiili & Muoti postaukseen (Instagram & Facebook @suomentekstiilijamuoti)

-> Hashtagit: #elamailmanmeita, #suosittelesuomalaista

-> Voit myös halutessasi ohjata kampanjan sivuille: https://www.fablehti.fi/elama-ilman-meita/ (Huom! linkki toimii vasta kampanjan aloituspäivänä torstaina 3.12.)

3. SUPPORT

Jaa yrityksesi tai omissa kanavissasi Suomen Tekstiili & Muoti ry:n kampanjapostauksia. Kiitos jo etukäteen tuestasi!

->  #elamailmanmeita

Lataa kampanjaelementit tästä linkistä