Hankintamessuja Liettuassa, Latviassa, Turkissa ja Egyptissä

Syksyn ja talven aikana järjestetään tekstiili- ja muotialan hankintaa tukevia kansainvälisiä messutapahtumia muun muassa Kaunasissa Liettuassa, Vilnassa Latviassa, Istanbulissa Turkissa ja Kairossa Egyptissä. Osa messuista tarjoaa ulkomaisille vieraille matchmaking-palveluita sekä majoitus- ja matkapaketteja.

Liettua

Made in Lithuania 2018 -messut (28.-30.9.2018, Kaunas) tarjoavat mahdollisuuden tutustua liettualaisiin tuotteisiin ja valmistajiin. Messuille odotetaan kankaiden, neulosten, villatuotteiden, jalkineiden, kodintekstiilien ja ompelutarvikkeiden valmistajia.
Lataa messuesite (.pdf)

Latvia

Baltic Fashion & Textile -messut (18.-20.10.2018, Vilna) ovat Baltian maiden suurimmat muoti- ja tekstiilimessut. Tapahtumaan tulee reilut 400 näytteilleasettajaa yli 20 maasta. Näytteilleasettajat edustavat muun muassa kankaita, raaka-aineita, kodin- ja sisustustekstiilejä, asusteita, valmisvaatteita, kenkiä ja tuotantolaitteita.
Lataa messuesite (.pdf)

Turkki

Turkin Buying Mission Program -ohjelmat sisältävät tapaamisia tuottajien kanssa ja mahdollisesti myös yritysvierailuja. Turkin talousministeriö tukee kansainvälisten ostajien matkoja vastaamalla majoituskuluista. Ohjelmiin haetaan Turkin suurlähetystön kautta.

Istanbul Fashion Conference (3.-4.10.2018, Istanbul) on vuosittainen muotialan tapahtuma. Monipuolista konferenssiohjelmaa täydentää mahdollisuus B2B-tapaamisiin turkkilaisten sopimuskumppaneiden kanssa, jotka ITKIB-liitto järjestää yrityskohtaisesti osallistujien tarpeiden mukaisesti.

Premiere Vision Istanbul (10.-12.10.2018, Istanbul) on Pariisissa järjestettävien kangasmessujen sisartapahtuma, jossa on näytteilleasettajia Turkista, Kiinasta ja Intiasta. Messuilla on noin 120 näytteilleasettajaa. Yritykset valmistavat muun muassa kankaita (puuvilla, silkki, villa ja farkkukankaat), lankoja ja kuituja sekä tarvikkeita.

Interdye and Textile Printing Eurasia (25.-27.10.2018, Istanbul) on tekstiilivärjäyksen ja -painatuksen ammattilaistapahtuma. Messujen yli 120 näytteilleasettajaa edustavat muun muassa värjäys- ja valkaisuaineita, tekstiilikemikaaleja, laitteita ja instrumentteja sekä digipainatusta.

Lisätietoja: Turkin suurlähetystö Helsinki, kaupallinen osasto, puh. +358 9 477 4170 Katso myös suurlähetystön yhteenveto (.pdf) ja hakulomake (.pdf).

Egypti

Destination Africa (17.-19.11.2018, Kairo) sourcing-messut järjestetään nyt kolmatta kertaa Egyptissä. Messuille kutsutaan valmisvaatteiden, tekstiilien ja kodintekstiilien ostajia. Yrityksille korvataan matka- ja majoituskustannuksia ja matchmaking-palveluita. Paketin laajuus riippuu yrityksen koosta. Lisätietoja sähköpostitse osoitteesta destinationafrica@copernicus-consulting.co.uk

Katso myös
Destination Africa -tapahtuman verkkosivut
Buyers Packages (.pdf)
Home Textiles Buyer’s Profile (.pdf)
RMG Buyer’s Profile (.pdf)
Textiles Buyer’s Profile (.pdf).

Lisätietoja myös Anne Ruokamolta.