Jäsenyritys: Mitä tietoa tarvitset suomalaisesta kuluttajasta?

Suomen Tekstiili & Muoti toteutti syksyllä 2017 tutkimuksen, jossa selvitettiin suomalaisten kulutustottumuksia liittyen vaatteisiin ja kodintekstiileihin. On tullut aika käynnistää seuraavan tutkimuksen suunnittelu! Anna palautetta edellisestä tutkimuksesta, ja kerro mitä tietoa sinun yrityksesi tarvitsee.

Kuluttajatutkimus on osa liiton jäsenpalveluita, ja se on tarkoitettu yritysten liiketoiminnan kehittämisen tueksi. Haluamme, että tutkimus palvelee liiton jäsenyrityksiä mahdollisimman hyvin. Toivomme jäsenyrityksiltä palautetta edellisestä tutkimuksesta, ja ideoita seuraavaan tutkimukseen! Voit lähettää kommentteja ja ideoita riippumatta siitä, oletko hyödyntänyt vuoden 2017 tutkimusta. Kyselyyn pääset tästä. Palautetta saa laittaa myös sähköpostilla.

Vuoden 2017 tutkimuksen materiaalit löydät liiton extranetistä. Tarjolla on erikseen materiaalia liittyen naisten, miesten ja lastenvaatteisiin, kodintekstiileihin ja suomalaisten asenteisiin. Jos sinulla ei ole tunnuksia extranetiin, niin ota yhteyttä.

Kuluttajatutkimuksessa kysyttiin suomalaisilta heidän asenteistaan ja kulutustottumuksistaan liittyen vaatteisiin ja sisustustekstiileihin. Tutkimuksesta selviävät muun muassa yleisimmät ostopaikat, suomalaisten suosikkimerkit ja tuotteen valintaan vaikuttavat tekijät. Kuluttajatutkimus tarkoitettu jäsenyritysten sisäiseen käyttöön liiketoiminnan kehittämisen tueksi.

 

Huom: Keräämme samaan aikaan palauteta sivuillamme olevasta valmistuksen tietopankista. Pääset siihen liittyvään palautelyselyyn tästä linkistä.