Liitto tukee tekstiili- ja vaatetusalan standardisointiryhmiin osallistuvia yrityksiä

Osallistuuko yrityksesi jo standardisoinnin seurantaryhmiin tai oletteko harkinneet niihin mukaan lähtemistä? Liitto tukee tekstiili- ja vaatetusalan standardisointiin osallistuvia yrityksiä vuosittain myönnettävillä avustuksilla.

Tekstiili-, vaatetus-, nahka- ja kenkäalan standardisointi siirtyi TEVASTA ry:ltä SFS:lle syksyllä 2019 ja uudet ryhmät käynnistyivät vuoden 2020 aikana. Standardisointiryhmissä seurataan ja vaikutetaan kansainvälisten ja kotimaisten standardien laadintaan.

Tutustu tekstiilialan ryhmiin ja niiden seuraamiin aihepiireihin SFS:n verkkosivuilla. Mukaan ryhmiin ilmoittaudutaan SFS:n ilmoittautumislomakkeella.

Suomen Tekstiili & Muoti ry pyrkii myöntämään tukia seuraavien ryhmien osallistumismaksuihin:

  • Tekstiilituotteet, hoito-ohje- ja kokomerkintä
  • Lastenvaatteiden ja nukkumaympäristön turvallisuus
  • Suojavaatetus ja -käsineet
  • Kelluntavarusteet ja sukelluspuvut
  • Älytekstiilit

Tukea standardisointiryhmien osallistumismaksuihin voi hakea laittamalla sähköpostin liiton asiantuntija Katri Pylkkäselle (yhteystiedot alla) maaliskuun loppuun mennessä. Mainitse viestissäsi mihin ryhmään yrityksesi osallistuu (ryhmän nimi ja tunnus) ja yrityksestänne ryhmään osallistuvan henkilön nimi.

Päätökset maksettavista tuista tekee Suomen Tekstiili & Muoti ry:n hallitus toimitusjohtajan esityksestä.  Hakijoille ilmoitetaan päätöksistä sähköpostitse.

Lue myös SFS:n myöntämistä alennuksista pienille yrityksille ja oppilaitoksille