A-press tarjoaa jäsenyrityksille sisältöyhteistyötä Suomalainen Muoti -julkaisussa

A-press etsii sisältöpartnereita uuteen kokoomateokseen, joka käsittelee suomalaista tekstiili- ja muotialaa.

Päätoimittaja Inkeri Ala-Peijari A-pressistä kertoo, että Suomalainen Muoti 2018 on tyylikäs pehmeäkantinen kirja, jonka laajuus on parisataa sivua ja joka on painettu laadukkaalle paperille. Julkaisu toteutetaan suomeksi ja englanniksi tekstitettynä.

”Julkaisu ilmestyy marraskuun alussa 2018, ja se on suunnattu kuluttajille. Jakelun hoitaa Lehtipiste Oy lähes 3 000 myyntipisteessään ympäri maan, ja se on näkyvästi esillä kauppojen kassamyyntitelineissä vuoden loppuun saakka. Julkaisun painosmäärä 30 000 kappaletta. Neuvottelemme myös Finnairin kanssa mahdollisuudesta saada julkaisu reittikoneiden Wifi-verkkoon maailmanlaajuisena näköisjulkaisuna, kuten saimme aiemmin Designvuosi 2017 -julkaisunkin”, Ala-Peijari kertoo.

A-press tarjoaa osallistumismahdollisuutta kaikille Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenille. Julkaisu ei ole osa liiton julkaisusarjaa, vaan kaupallinen yhteistyö, johon kiinnostuneet voivat lähteä mukaan.

”Julkaisun tavoitteena on vahvistaa mielikuvaa suomalaisen tekstiili- ja vaatesuunnittelun omaperäisestä ja korkeasta tasosta. Julkaisun avulla herätetään myös entistä suurempaa kiinnostusta kotimaista vaate- ja tekstiilivalmistusta kohtaan. Jokaisella tuotteella, suunnittelijalla ja valmistajalla on oma erilainen tarinansa, jonka haluamme teidän omin sanoin kertovan kuluttajalle”, Ala-Peijari kertoo.

Sisältöyhteistyön hinta perustuu sivumäärään. Ensimmäisen sivun hinta on 470 €, seuraavan 420 €, kolmannen sivun ja siitä eteenpäin 395 €. Jokaiselle sisältöpartnerille postitetaan ilmainen oma kappale. Hintoihin lisätään alv 24 %.

A-press on tuottanut aiemmin vastaavan julkaisun yhteistyössä Ornamon jäsenten kanssa. Voit tutustua Designvuosi 2017 -julkaisuun tästä linkistä.

Kiinnostuneet yritykset voivat olla yhteydessä päätoimittaja Inkeri Ala-Peijariin, puhelin 040 933 2341, inkeri@photocom.fi

www.a-press.fi
www.photocom.fi