Vastuullisuusviestinnän koulutusta Helsingissä ja Tampereella

Järjestämme jäsenyrityksille vastuullisuusviestintään keskittyvää hands on -koulutusta Helsingissä ja Tampereella.

Tekstiili- ja muotialan vastuullisuus, materiaalien alkuperä ja tuotteiden valmistusolosuhteet kiinnostavat yritysten asiakkaita ja sidosryhmiä yhä enenevässä määrin. Mitä sidosryhmät odottavat? Miten vastuullisuudesta tulisi heille viestiä?

Sosiaalinen media ja kuluttajien jatkuvasti kasvaneet odotukset ovat tuoneet vastuullisuustyöhön uusia ulottuvuuksia. Vastuullisuustyön viestintä on yhtä lailla tärkeää kuin konkreettiset teot ja oman toiminnan kehittäminen.

Liiton vastuullisuusasiantuntija Satumaija Mäki ja viestintäpäällikkö Mari Kamaja järjestävät jäsenyrityksille vastuullisuusviestintään keskittyvää hands on -koulutusta Helsingissä ja Tampereella. Ensimmäinen Helsingin koulutus täyttyi nopeasti, ja Helsinkiin on nyt järjestetty myös toinen koulutuspäivä 13.6.2019.

Koulutusten ajankohdat:

Helsinki: Perjantaina 24.5.2019 klo 10-16 (koulutus on täynnä, voit kysyä peruutuspaikkoja)
Tampere: Tiistaina 11.6.2019 klo 10-16 (ilmoittaudu Tampereelle tästä linkistä)
Helsinki: Torstaina 13.6.2019 klo 10-16 (ilmoittaudu Helsinkiin tästä linkistä)

Koultukset järjestetään keskusta-alueella ja paikka vahvistetaan ilmoittautuneille lähempänä ajankohtaa. Mukaan voi ilmoittautua myös pelkkään aamupäivän teoriaosuuteen klo 10-12.

Aamupäivän aikana koulutuksen osallistujat saavat konkreettisia vinkkejä siitä, mitä vastuullisuustyöstä kannattaa viestiä, minkälaisia mittareita vastuullisuusviestinnän tukena tulisi käyttää ja miten välttää pahimmat sudenkuopat. Iltapäivällä Satumaija ja Mari sparraavat yrityksiä niiden vastuullisuussivujen sisällön päivittämisessä tai Q&A:n työstämisessä.

Koulutus on liiton jäsenyrityksille maksuton. Paikkoja on rajoitetusti ja alle 24 tuntia ennen tilaisuutta peruutetuista ilmoittautumisista perimme 50 euron no show -maksun. Ilmoittaudu Tampereen koulutukseen 4.6.2019 mennessä ja Helsingin koulutukseen 6.6. mennessä.

Ohjelma

10.00 Uskottavan vastuullisuusviestinnän ABC
Keskeiset vastuullisuuskysymykset tekstiili- ja muotialalla
Sidosryhmien odotukset ja niihin vastaaminen
Vastuullisuustyön mittarit ja seuranta
Vastuullisuustyön viestintä, sosiaalinen media ja kriisien hallinta

12.00 Tauko & omakustanteinen lounas

13.00 Työpajatyöskentely
Satumaija ja Mari sparraavat yrityskohtaisesti osallistujia verkkosivujen vastuullisuussisällön tai mahdollisesti Q&A:n työstämisessä. Huom! Omat tietokoneet mukaan.

Lisätietoja koulutuksesta saat Satumaija Mäeltä ja Mari Kamajalta.