Emilia Gädda

Johtava asiantuntija, vastuullisuus ja kiertotalous

+358 41 545 8142
emilia.gadda@stjm.fi

Profiili

Olen kokenut, monipuolinen ja innostunut vastuullisuusalan ammattilainen. Koulutukseltani olen kauppatietieteiden maisteri ja minulla on lähes 15 vuoden työkokemus vastuullisuustyön koordinoinnista ja johtamisesta yksityisellä sektorilla.  

Vastuullisuus, tekstiilit, muoti ja kiertotalous ovat keskeisiä mielenkiinnonkohteitani, ja olen valtavan ylpeä sekä motivoitunut saadessani tukea ja edistää suomalaista tekstiili- ja muotialan vastuullisuustyötä.  

Persoonaltani olen määrätietoinen ja ratkaisukeskeinen ja luotan vahvasti yhteistyön voimaan. Työskentelen sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Lisäksi puhun jonkin verran saksaa. 

Töissä 

Osaamisalueelleni kuuluvat erityisesti vastuullisuus- ja kiertotalousaiheet. Vastuullisuusosaamiseni kattaa sosiaalisen, ympäristö- ja taloudellisen vastuun kokonaisuudet sekä strategisella että operatiivisella tasolla. Lisäksi tuen ja neuvon jäsenyrityksiämme vastuullisuusviestinnässä ja –raportoinnissa.  

Monipuolinen ja mielenkiintoinen toimenkuvani sisältää jäsenneuvonnan lisäksi myös edunvalvontaa, vaikuttamista ja sidosryhmien toimintaan osallistumista.  

Työni vaikutus jäsenyritysten arkeen 

Tarjoan jäsenyrityksillemme neuvontaa liiketoiminnan vastuullisuuteen ja kiertotalouteen liittyen. Olen helposti lähestyttävissä ja jäsenyritystemme käytettävissä. Koen, että jokainen yhteydenotto on tärkeä ja pyrin aina tarjoamaan jäsenillemme tukea ja ratkaisuehdotuksia.  

Jäsenneuvonnan lisäksi osallistun aktiivisesti liiton edunvalvonta- ja vaikuttamistyöhön vastuullisuus- ja kiertotalous vastuualueeni osalta.  

Vapaa-aikana 

Vapaa-ajallani vietän ennen kaikkea aikaa perheeni kanssa. Liikunta, kulttuuri, ystävät ja osaamisen kehittäminen ovat itselleni tärkeitä. Iltaisin ja viikonloppuisin minut löytää usein jalkapallokenttien laidalta ja joskus myös eksyn kentälle asti.   

Tärkein tekstiilini 

On ehdottomasti laadukas ja lämmin villatakki. Se lämmittää sekä vuoden kylmimpinä aikoina että kauniina viilenevinä kesäöinä.   

Kysy minulta näistä

Alan vastuullisuus- ja kiertotalousasiat, hiilineutraali tekstiiliala 2035 -sitoumus