Tule jäseneksi

Tervetuloa tekstiili- ja muotialan vaikuttavimpaan verkostoon! Suomen Tekstiili & Muoti ry on alan etujärjestö, joka tarjoaa jäsenyrityksilleen asiantuntijapalveluita, koulutusta ja tapahtumia. Neuvottelemme alan työehtosopimukset ja edistämme alan menestystä kotimaassa ja globaalisti.

Toivotamme liittoomme tervetulleeksi kotimaiset tekstiili- ja muotialan yritykset vasta-alkajista alan konkareihin. Kolme jäsenyysmuotoa mahdollistavat liiton jäsenyyden ja kohdennetut palvelut alan erilaisille toimijoille ja sidosryhmille. Tutustu jäsenyysmuotoihin, ja liity mukaan alan aktiiviseen verkostoon!

image description

Mitä palveluita saat?

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n varsinaisiksi jäseniksi voivat hakea kaikenkokoiset tekstiili- ja muotialan yritykset.

Suomen Tekstiili & Muodin jäsenenä saat neuvontaa esimerkiksi sopimuskysymyksissä, tuotemerkinnöissä, kansainvälisessä kaupassa tai vastuullisuuden kehittämisessä. Pääset myös osallistumaan järjestämiimme koulutuksiin ja tapahtumiin. Saat liitosta tietoa ja työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen – tuotamme esimerkiksi julkaisuja ja tilastoja. Seuraamme koko ajan alan ja toimintaympäristön kehitystä, ja toimitamme sinulle jäsenkirjeessämme tietoa tärkeistä teemoista.

Lue lisää palveluistamme

Tuoreimmat uutishuoneesta

Textile & Fashion Forum juttusarja: Circular economy models are needed to make textile business more sustainable

Tekstiili- ja vaatealan Porto Convention ja yritysvierailut Portugalissa

Siirry uutishuoneeseen