Tule jäseneksi

Tervetuloa Suomen vahvimpaan ja vaikuttavimpaan tekstiili- ja muotialan yritysten järjestöön! Kun yrityksesi liittyy Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäseneksi, hyödytte kattavista jäsenpalveluistamme ja olette mukana alan monipuolisimmassa yritysten verkostossa. Varsinaisille jäsenille liiton palvelut ovat pääsääntöisesti maksuttomia.

Liiton varsinaista jäsenyyttä voivat hakea kaikenkokoiset tekstiili- ja muotialan yritykset. Startup-jäseniksemme voidaan hyväksyä alan aloittelevia yrityksiä, ja kumppanijäsenyytemme on mahdollinen muilla toimialoilla toimiville yhteisöille ja säätiöille.

image description

Mitä palveluita saat?

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n varsinaisiksi jäseniksi voivat hakea kaikenkokoiset tekstiili- ja muotialan yritykset.

Suomen Tekstiili & Muodin jäsenenä saat neuvontaa esimerkiksi sopimuskysymyksissä, tuotemerkinnöissä, kansainvälisessä kaupassa tai vastuullisuuden kehittämisessä. Pääset myös osallistumaan järjestämiimme koulutuksiin ja tapahtumiin. Saat liitosta tietoa ja työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen – tuotamme esimerkiksi julkaisuja ja tilastoja. Seuraamme koko ajan alan ja toimintaympäristön kehitystä, ja toimitamme sinulle jäsenkirjeessämme tietoa tärkeistä teemoista.

Lue lisää palveluistamme

Tuoreimmat uutishuoneesta

Fashion in Helsinki tarjoaa kaupungintäydeltä muotia – STJM mukana tukemassa nuoria tulevaisuuden osaajia

Tekstiili- ja muotiala elää merkittävää murroskautta – liiton kevätseminaarissa peräänkuulutettiin toimialan arvoketjun kokoavaa ja toimialarajat ylittävää kehittämisohjelmaa

Siirry uutishuoneeseen