Hiilineutraali tekstiiliala 2035

Ilmaston lämpenemisen pitäminen alle 1,5 asteessa vaatii radikaaleja toimenpiteitä niin yrityksiltä kuin yksittäisiltä kuluttajilta. Hiilineutraali tekstiiliala 2035 -sitoumus on avoin kaikille tekstiili- ja muotialan yrityksille, jotka haluavat toimia aktiivisesti hiilidioksidipäästöjen vähentämisessä.

image description

Mikä sitoumus?

Hiilineutraali tekstiiliala 2035 -sitoumus toimii tekstiilialan yrityksille konkreettisena työkaluna ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Kun yritys liittyy mukaan sitoumukseen, se saa käyttöönsä tekstiilialalle räätälöidyn hiilijalanjälkilaskurin yrityksen päästöjen mittaamiseen sekä säännöllistä koulutusta ja neuvontaa ajankohtaisimmista ilmastonmuutoksen ja päästölaskennan aiheista.

Tutustu sitoumukseen ja siihen liittyviin palveluihin

Sitoumuksessa mukana olevat yritykset

Sitoumuksen allekirjoittaneiden yritysten joukossa on niin pitkään alalla toimineita konkareita kuin pieniä yrittäjävetoisia design-brändejä ja tekstiilialan startupeja. Yhteistä kaikille sitoumukseen mukaan lähteneille yrityksille on halu työskennellä aktiivisesti puhtaamman tulevaisuuden puolesta.

Tutustu sitoumuksessa mukana oleviin yrityksiin

Mukaan sitoumukseen?

Hiilineutraali tekstiiliala 2035 -sitoumus on avoin kaikille tekstiili- ja muotialan toimijoille. Sitoumukseen liittyminen tapahtuu helposti sivuilta löytyvän lomakkeen kautta.

Liity ilmastojohtajuutta osoittavien yritysten joukkoon

Emilia Gädda

Johtava asiantuntija, vastuullisuus & kiertotalous

+358 41 545 8142
emilia.gadda@stjm.fi