Liity startup-jäseneksi

Tervetuloa tekstiili- ja muotialan vahvimpaan verkostoon! Suomen Tekstiili & Muodin startup-jäsenenä saatte käyttöönne kattavat jäsenpalvelut, jotka tarjoavat ajankohtaista tietoa ja monipuolisia työkaluja toimintanne tueksi.

Kuka voi hakea?

Suomen Tekstiili & Muodin startup-jäsenyyttä voivat hakea Suomessa toimivat, uudet tekstiili- ja muotialan yritykset, joilla ei ole vahvistettua tilinpäätöstä eikä palkattua henkilöstöä.

Palvelut startup-jäsenille

Tarjoamme jäsenillemme asiantuntijaneuvontaa sekä maksuttomia ja jäsenhintaisia koulutuksia ja tapahtumia. Jäsenet saavat käyttöönsä liiton laatimat julkaisut kuten erilaiset oppaat ja raportit, jotka löytyvät koottuna jäsensivuiltamme. Teemme alan tulevaisuuteen liittyvää vaikuttamistyötä ja esimerkiksi liiton vaikuttajaryhmien kautta jäsenillä on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin. Jaamme ajankohtaista tietoa alan tärkeistä teemoista ja tapahtumista esimerkiksi jäsenkirjeissämme. Lisäksi neuvottelemme alaa sitovat työehtosopimukset, ja meiltä saa apua myös työelämä- ja sopimusasioissa. Tutustu tarkemmin palveluihimme alla olevista linkeistä.

Tutustu liiton sääntöihin

Suosittelemme tutustumaan liiton sääntöihin ennen hakemuksen jättämistä.

Lue liiton säännöt
Hae startup-jäseneksi

Hae Suomen Tekstiili & Muodin startup-jäsenyyttä täyttämällä hakemuslomake.

Siirry jäsenhakemuslomakkeelle

Jäsenmaksu­perusteet

Suomen Tekstiili & Muodin jäsenmaksu on vuosikohtainen, ja jäsenmaksua maksetaan vain jäsenyyden kuukausilta. Jos yritys liittyy jäseneksi esimerkiksi heinäkuun alusta, ensimmäisen jäsenyysvuoden ajalta jäsenmaksua maksetaan vain heinä-joulukuulta.

Suomen Tekstiili & Muodin jäsenmaksu 2023:
300 € + 0,0035 % yrityksen liikevaihdosta. Liikevaihto on jäsenyrityksen viimeisimmän päättyneen tilikauden koko liikevaihto.

Tarja Sagulin

koordinaattori, jäsenasiat ja jäsenkokemus

+358 50 525 5904
tarja.sagulin@stjm.fi