Liity varsinaiseksi jäseneksi

Tervetuloa tekstiili- ja muotialan vahvimpaan verkostoon! Suomen Tekstiili & Muodin varsinaisena jäsenenä saatte käyttöönne kattavat jäsenpalvelut, jotka tarjoavat ajankohtaista tietoa ja monipuolisia työkaluja toimintanne tueksi.

Kuka voi hakea?

Suomen Tekstiili & Muodin varsinaista jäsenyyttä voivat hakea kaikenkokoiset, Suomessa toimivat tekstiili- ja muotialan yritykset, joilla on vahvistettu tilinpäätös ja/tai palkattua henkilöstöä, tai jotka ovat harjoittaneet liiketoimintaa vähintään kaksi vuotta.

Palvelut varsinaisille jäsenille

Neuvottelemme alaa sitovat työehtosopimukset, ja varsinaiset jäsenemme saavat meiltä apua työelämä- ja sopimusasioissa. Tarjoamme jäsenillemme asiantuntijaneuvontaa sekä maksuttomia ja jäsenhintaisia koulutuksia ja tapahtumia. Jäsenet saavat käyttöönsä liiton laatimat julkaisut kuten erilaiset oppaat ja raportit, jotka löytyvät koottuna jäsensivuiltamme. Teemme alan tulevaisuuteen liittyvää vaikuttamistyötä, ja esimerkiksi liiton vaikuttajaryhmien kautta jäsenillä on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin. Lisäksi jaamme ajankohtaista tietoa alan tärkeistä teemoista ja tapahtumista esimerkiksi jäsenkirjeissämme. Tutustu tarkemmin Suomen Tekstiili & Muodin tarjoamiin palveluihin alla olevista linkeistä.

Tutustu liiton sääntöihin

Suosittelemme tutustumaan liiton sääntöihin ennen hakemuksen jättämistä.

Lue liiton säännöt
Hae varsinaiseksi jäseneksi

Hae Suomen Tekstiili & Muodin varsinaista jäsenyyttä täyttämällä hakemuslomake.

Siirry jäsenhakemuslomakkeelle

Jäsenmaksu­perusteet

Suomen Tekstiili & Muoti ry on Elinkeinoelämän keskusliiton (EK) jäsenliitto ja työmarkkinajärjestö. Liittymällä Suomen Tekstiili & Muodin varsinaiseksi jäseneksi, yrityksestä tulee samalla EK:n jäsen, ja EK:lla on erillinen jäsenmaksu. Suomen Tekstiili & Muodin ja EK:n jäsenmaksut ovat vuosikohtaisia, ja jäsenmaksuja maksetaan vain jäsenyyden kuukausilta. Jos yritys liittyy jäseneksi esimerkiksi heinäkuun alusta, ensimmäisen jäsenyysvuoden ajalta jäsenmaksua maksetaan vain heinä-joulukuulta.

Suomen Tekstiili & Muodin jäsenmaksu 2023:
300 € + 0,0035 % yrityksen liikevaihdosta. Liikevaihto on jäsenyrityksen viimeisimmän päättyneen tilikauden koko liikevaihto.

Elinkeinoelämän keskusliiton jäsenmaksu 2023:
0,054 % yrityksen kalenterivuoden 2022 palkkasummasta, kun yritys työllistää alle 150 henkilöä.
0,024 % yrityksen kalenterivuoden 2022 palkkasummasta + 0,0225 % yrityksen jalostusarvosta, kun yritys työllistää 150 henkilöä tai enemmän.

Palkkasummalla tarkoitetaan yrityksen kalenterivuoden 2022 ennakonpidätyksen alaisia palkkoja luontoisetuineen. Jalostusarvo koostuu yrityksen tuloslaskelman mukaisista palkoista, henkilösivukuluista, vuokrakuluista, poistoista ja liikevoitosta tai -tappiosta.

EK myöntää jäsenmaksustaan 30 % alennusta. EK:n minimimaksu on 50 euroa vuodessa.

Tarja Sagulin

koordinaattori, jäsenasiat

+358 50 525 5904
tarja.sagulin@stjm.fi