Kansainvälinen liiketoiminta ja rahoitus

Yrityksen menestymiseen tarvitaan kasvua ja jatkuvaa liiketoiminnan kehittämistä. Suomen Tekstiili & Muoti ry on kumppaninasi kestävän kasvun ja kansainvälistymisen polulla.

Yritykset hakevat usein kasvua kansainvälistymisestä. Se voi tarkoittaa niin vientiä kuin hankintaketjun hallintaa. Tuemme jäsenyrityksiämme kansainvälistymisessä ja kontaktien luomisessa uusiin yhteistyökumppaneihin. Tarjoamme apua esimerkiksi sopivien messujen ja tuotantopaikkojen kartoitukseen.

Tehtävämme on tukea jäsenyrityksiä niiden tavoitteiden saavuttamisessa. Jaamme tietoa uusista liiketoimintamalleista ja rahoitusmahdollisuuk­sista sekä autamme jäseniämme verkostoitumaan kotimaisten ja kansainvälisten kumppaneiden ja toimijoiden kanssa.

Oppaat ja julkaisut

Jäsenyrityksemme saavat meiltä oppaita ja raportteja kansainvälistymisen ja rahoituksen teemoista. Jäsensivuilta voit ladata tekstiili- ja muotialan kansainvälisen liiketoiminnan oppaan ja rahoitusoppaan sekä tiivistä markkinatietoa Saksasta ja Norjasta.

Sivuilta löytyvässä maaraporttisarjassa on tähän mennessä julkaistu raportit, jotka käsittelevät Turkkia, Bangladeshia, Venäjää, Intiaa, Kiinaa, Portugalia ja Baltian maita sekä kuusi Afrikan maata (Egypti, Marokko, Tunisia, Kenia, Etiopia, Etelä-Afrikka) kattava raportti.

Julkaisut jäsenyrityksille

Tuoreimmat uutishuoneesta

Kestävyyssääntely etenee – yritysvastuudirektiivi astuu voimaan heinäkuussa

Uusia jäseniä liittoon: Lämpimästi tervetuloa!