Suomen Tekstiili & Muoti

Tekstiilit ovat mukana meidän jokaisen arjessa, jokaisessa päivässä. Suomen Tekstiili & Muoti ry on alan etujärjestö, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita, koulutusta ja tapahtumia. Neuvottelemme työehtosopimukset, joita noudattavat kaikki alan yritykset.

Jäsenyrityksemme tuottavat muun muassa vaatteita ja asusteita, sisustustekstiilejä, teknisiä tekstiilejä ja kuitukankaita.

Tärkein tavoitteemme on suomalaisen tekstiili- ja muotialan kestävä kehittyminen ja globaali menestyminen.
image description

Mitä teemme?

Neuvottelemme alaa sitovat työehtosopimukset ja edistämme vaikuttamistyöllämme yritysten menestystä kotimaassa ja kansainvälisesti.

Teemme yhteistyötä esimerkiksi VTT:n, Business Finlandin, työ- ja elinkeinoministeriön sekä alan tutkimus- ja oppilaitosten kanssa. Kasvuhankkeet ja yhteistyö vievät alaa eteenpäin ja luovat yrityksille uusia mahdollisuuksia.

Jäsenyrityksemme saavat liitosta yrityskohtaisia palveluja ja neuvontaa sekä koulutusta, tapahtumia ja julkaisuja. Palvelumme ovat jäsenille pääsääntöisesti maksuttomia. Liiton jäsenenä pääsee myös verkostoitumaan ja osallistumaan liiton vaikuttamistyöhön.

Jäsenemme edustavat tekstiili- ja muotialaa hyvin laajasti, tekstiilikuiduista vaatteisiin, palveluista kuitukankaisiin. Jäsenyritystemme tuotteita ovat muun muassa vaatteet, sisustustekstiilit, työ- ja suojavaatteet, tekniset tekstiilit, kuitukankaat ja teollisuustekstiilit.

Lue jäsenyyden hyödyistä

Alan ajankohtaiset keskustelunaiheet löydät uutishuoneestamme

Fashion x Growth: How to get Funding for Fashion? -tapahtuma herätti keskustelua muotialan rahoituksesta

Suomen Tekstiili & Muoti ja Fashion Finland: Suomalainen muotiala tarvitsee kasvurahoitusta

Siirry uutishuoneeseen