Liity kumppani­jäseneksi

Tervetuloa tekstiili- ja muotialan vahvimpaan verkostoon! Suomen Tekstiili & Muodin kumppanijäsenenä saatte käyttöönne kattavat jäsenpalvelut, jotka tarjoavat ajankohtaista tietoa ja monipuolisia työkaluja toimintanne tueksi.

Kuka voi hakea?

Suomen Tekstiili & Muodin kumppanijäsenyyttä voivat hakea tekstiili- ja muotialan sidosryhmät ja muiden toimialojen yritykset ja organisaatiot, esimerkiksi tutkimus- ja oppilaitokset tai tekstiili- ja muotialalle palveluita ja tarvikkeita tarjoavat yritykset kuten laitevalmistajat, agentuurit ja konsultit.

Palvelut kumppanijäsenille

Tarjoamme jäsenillemme maksuttomia ja jäsenhintaisia koulutuksia ja tapahtumia. Jäsenet saavat käyttöönsä liiton laatimat julkaisut kuten erilaiset oppaat ja raportit, jotka löytyvät koottuna jäsensivuiltamme. Asiantuntijamme auttavat kumppanijäseniämme lyhyissä tiedusteluissa veloituksetta ja perusteellisimmissa konsultaatioissa tuntiveloituksella 250 €/h (+alv). Teemme alan tulevaisuuteen liittyvää vaikuttamistyötä ja esimerkiksi liiton vaikuttajaryhmien kautta jäsenillä on mahdollisuus saada äänensä kuuluviin. Lisäksi jaamme ajankohtaista tietoa alan tärkeistä teemoista ja tapahtumista esimerkiksi jäsenkirjeissämme. Tutustu tarkemmin palveluihimme alla olevista linkeistä.

Tutustu liiton sääntöihin

Suosittelemme tutustumaan liiton sääntöihin ennen hakemuksen jättämistä.

Lue liiton säännöt
Hae kumppanijäseneksi

Hae Suomen Tekstiili & Muodin kumppanijäsenyyttä täyttämällä hakemuslomake.

Siirry jäsenhakemuslomakkeelle

Jäsenmaksu­perusteet

Suomen Tekstiili & Muodin jäsenmaksu on vuosikohtainen, ja jäsenmaksua maksetaan vain jäsenyyden kuukausilta. Jos yritys tai organisaatio liittyy jäseneksi esimerkiksi heinäkuun alusta, ensimmäisen jäsenyysvuoden ajalta jäsenmaksua maksetaan vain heinä-joulukuulta.

Suomen Tekstiili & Muodin jäsenmaksu 2024 yrityksille:
300 € + 0,0035 % yrityksen liikevaihdosta. Liikevaihto on jäsenyrityksen viimeisimmän päättyneen tilikauden koko liikevaihto. Maksukatto on 8 000 € / vuosi.

Suomen Tekstiili & Muodin jäsenmaksu 2024 toisen asteen oppilaitoksille:
500 € / vuosi

Suomen Tekstiili & Muodin jäsenmaksu 2024 korkeakouluille ja tutkimuslaitoksille:
1 000 € / vuosi