Suvi Silvennoinen

Koordinaattori, jäsenasiat

+358 50 525 5904
suvi.silvennoinen@stjm.fi

Profiili

Koulutukseltani olen vaatetusompelija, muotiliiketoimintaan erikoistunut tradenomi, sekä alkuvuodesta laajensin osaamistani vaatetus- ja muotialan vastuulliseen kehitykseen liittyen. Olen toiminut pitkään asiakaskokemuksen tuottamisen parissa alan suurilla toimijoilla, sekä erään pienemmän järjestön viestintävastaavana. Koen, että ymmärrän jäsenyrityksiämme laajasti niin materiaalien ja tuotteiden valmistuksen, kuin liiketoiminnankin kannalta, ja täten voin parhaiten olla avuksi palvelujemme hyödyntämisessä.

Töissä

Toimin jäsenasioiden vastaavana, eli varmistan, että jäsenyritykset saavat liitoltamme sen mitä tarvitsevat kasvuun ja kehitykseen. Käsittelen jäsenhakemukset, joka tarkoittaa sitä, että olen yhteydessä jäseniimme ensi hetkistä asti, ja autan löytämään palvelutarjoomastamme sopivat teemat yrityksen tarpeisiin. Jäsenyritykset voivat ottaa minuun yhteyttä asiassa kuin asiassa.

Työni vaikutus jäsenyrityksen arkeen

Jäsenyritykset voivat olla minuun yhteydessä matalalla kynnysellä, jos liittomme palveluista, tai käytännön asioista herää kysyttävää. Olen täällä jäsenyrityksiämme varten!

Vapaa-aikana

Vapaa-aikani kuluu pitkälti läheisten ja koiran kanssa. Olen todella järjestelmällinen ihminen, joten olen usein organisoimassa kotia, ja keksimässä uusia ratkaisuja optimoimaan käytännöllisyyttä. Rakastan secondhandia, luontoa, sekä sopivassa suhteessa rutiinia ja spontaaniutta arjessa.

Tärkein tekstiilini

Tärkein tekstiilini on edesmenneeltä mummoltani peritty itsetehty värikäs aamutakki, jossa on käsin kirjailtuja kauniita yksityiskohtia. Mummoni tunnettiin tyylikkäistä ja mielenkiintoisista asuistaan, ja olen koittanut ammentaa samaa itsevarmuutta pukeutumiseeni.

Kysy minulta näistä

Liiton palvelut, jäseneksi liittyminen ja muut jäsenasiat