Gauhar Helsinki

Jannika Antas ja Sabina Burmeister perustivat Gauhar Helsingin vuonna 2012 tavoitteena suunnitella kestäviä asusteita ja sisustustuotteita jokapäiväiseen käyttöön. Vuodesta 2019 lähtien mallistoon on kuulunut myös vaatteet, jotka tällä hetkellä ovat yrityksen tärkein tuoteryhmä. Gauhar Helsinki haluaa luoda asiakkailleen pitkäaikaisia luottovaatteita jotka kestävät aikaa ja helpottavat arkea. Vaatteiden on tarkoitus pukea meitä jokaista – iästä tai vartalotyypistä riippumatta.

Malliston vaatteet suunnitellaan Helsingissä ja valmistetaan Suomessa, Virossa ja Liettuassa. Valikoimassaan Gauhar Helsinki käyttää materiaaleina pääosin luonnonmateriaaleja kuten ekologista tai sertifoitua puuvillaa, pellavaa, mulesing-vapaata villaa, viskoosia ja lyocellia.

Tietoa yrityksestä

Gauhar Helsinki on suomalainen lifestyle-brändi, joka tarjoaa muotia, asusteita sekä kodin piensisustustuotteita.

Yrityksen perustivat Jannika Antas ja Sabina Burmeister vuonna 2012 tavoitteena tarjota ajattomia luottotuotteita modernille ihmisille.

”Tavoitteenamme on suunnitella monipuolisia, sekä mutkattomia tuotteita jotka kestävät aikaa. Painopiste on huolettomissa silueteissa sekä luonnonmateriaaleissa – sillä haluamme tuotteiden kulkevan mukanasi vuosia.”

Mallistot, kuten vaatteet, hiusasusteet ja tuoksumaailma suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Euroopassa. Korumallistomme valmistetaan Thaimaassa. luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tervetuloa mukaan matkaamme.

Tutustu myös näihin jäsenyrityksiin