Naisten Pukutehdas Oy

Vuonna 1919 perustettu Naisten Pukutehdas Oy on lahtelainen yritys, jonka nykyinen Palveleva Housukauppa -konsepti perustuu laadukkaaseen ja asiakkaan toiveet huomioimaan palveluun. NP Housukaupan valikoimasta löytyy miehille ja naisille jokaiselle vartalotyypille hyvin istuvat, laadukkaat ja aikaa sekä kulutusta kestävät housut.

Tietoa yrityksestä

NP Housukauppa eli Naisten Pukutehdas Oy on suomalainen vaatetusalan perheyritys, joka on erikoistunut housujen valmistamiseen naisille ja miehille.

NP:n housuvalikoimassa on painotettu housujen istuvuutta, laadukkuutta ja kestävyyttä. Yrityksen slogan “palveleva housukauppa” näkyy asiakaspalvelun laadussa ja konseptissa, joka pyrkii takaamaan tasaisen ja laadukkaan asiakaspalvelun myymälöissä ja verkkokaupassa. Halu löytää asiakkaille oikeat tuotteet, oikeaan vuodenaikaan, on tärkeä osa yrityksen arvoja. Asiakkaat arvostavat NP:n tuotteissa kestävyyttä ja helppoa ostokokemusta. Yrityksen tuotekehitys toimii Suomessa ja sen eteen NP tekee tutkimuksia ja hyödyntää yli 100-vuotiasta historiaansa.

Tuotteita löytyy erilaisissa housukategorioissa mm. farkut, jerseyt, chinot, kesähousut ja rennot housut. Housujen kokoskaala on laaja ja tarjoaa malleja kaikenlaisille vartalotyypeille.

Tutustu meihin lisää osoitteessa https://housukauppa.fi/

Tutustu myös näihin jäsenyrityksiin