Omnia

Omnia on Suomen Tekstiili & Muoti ry:n kumppanijäsen.

Omnia on yksi Suomen suurimpia koulutuksen järjestäjiä, joka tarjoaa runsaasti elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia oppijoilleen. Meillä voit hankkia ja täydentää osaamistasi eri tavoin. Voit kouluttautua uuteen ammattiin, päivittää ja vahvistaa taitojasi sekä kehittää osaamisesi asiantuntijatasolle. Toimipisteemme ovat hyvien yhteyksien varrella Espoossa ja Kirkkonummella. Toimimme vahvasti myös verkossa. Vuosittain meillä on n. 35 000 opiskelijaa ja lähes 3000 yrityskumppania rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Aito osaaminen, vastuullisuus ja asiakaskeskeisyys on toimintamme ytimessä, kun innostamme eri-ikäisiä ja erilaisia ihmisiä oppimaan uutta. Ratkaisuja. Yhdessä. Kaikille.

Tietoa yrityksestä

Omniassa opintosi voivat suuntautua tekstiili- ja muotialan monipuolisiin tehtäviin aina muotialalla toimimisesta vaatesuunnitteluun ja  mittatilaustyön toteuttamiseen. Meillä voit opiskella mittatilausompelijaksi tai muotiassistentiksi. Lisäksi voit täydentää osaamistasi tekstiili- ja muotialan ammattitutkinnolla. Ammattitutkinnossa syvennät osaamistasi erilaisten mittatilaustuotteiden valmistuksesta eri työtavoin ja menetelmin. Voit syventyä esimerkiksi juhlapukujen tai historiallisten näyttämöpukujen maailmaan. Omniassa opintojesi keskiössä on luovuus ja käsillä tekeminen sekä kestävä kehitys ja vastuullisuus. Opintojasi varmistavat alan ammattilaiset opettajina, viihtyisät ja hyvät oppimisympäristöt sekä vahva työelämäyhteistyö. Tarvittaessa saat myös tukea opiskeluusi.

Omnialla on vahvat kansainväliset verkostot, joiden avulla myös opiskelijoillamme on mahdollisuus suorittaa opintoja tai työelämässä oppimisen jaksoja ulkomailla. Ja jos haaveilet yrittäjyydestä, meillä voit suunnitella myös yritystoimintaa ja kartuttaa yrittäjyysosaamista.