Suomen Yrittäjäopisto

Suomen Yrittäjäopisto on Suomen Tekstiili & Muoti ry:n kumppanijäsen.

Suomen Yrittäjäopisto on valtakunnallinen koulutus- ja asiantuntijaorganisaatio ja ammatillinen oppilaitos, joka on erikoistunut aikuiskoulutukseen. Oppilaitos vastaa laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin käytännönläheisellä liiketoimintaosaamisella sekä teknologisella ja tuotannollisella asiantuntijuudella.

Tavoitteenamme on Suomen johtavana yrittäjyyskouluttajana rakentaa vastuullista yritystoimintaa ja työelämää Suomessa sekä auttaa yrityksiä luomaan kilpailuetua vastuullisuudesta. Huolehdimme yhdessä, että vastuullinen kädenjälkemme näkyy kaikessa toiminnassamme. Olemme mukana asiakkaan arjessa kuuntelemalla ja etsimällä ratkaisut asiakkaan tarpeeseen aidolla palveluasenteella. Toimimme yrittäjämäisellä asenteella innostuen haasteista ja niiden voittamisesta.

Tietoa yrityksestä

Työelämälähtöisissä Tekstiili- ja muotialan koulutuksissa huomioimme vahvasti vastuullisuuden ja kiertotalouden. Koulutamme osaajia mittatilausompelualan lisäksi ompelevan teollisuuden palvelukseen tutkinto/osatutkintokoulutuksina. Yhteishankintakoulutuksina järjestämme valtakunnallisesti yrityksille räätälöityjä RekryKoulutuksia ja Täsmäkoulutuksia. Koulutuksien sisällöt suunnittelemme yhdessä yritysten edustajien kanssa heidän tarpeidensa mukaisesti. Lisäksi tarjoamme koulutusta ja asiantuntijapalveluita yrittäjyyden, taloushallinnon, johtamisen, liiketalouden ja markkinoinnin vahvistamiseen. Teemme myös monipuolista hanketoimintaa eri sidosryhmien kanssa.

Lisätietoa meistä ja avoimet koulutukset löytyvät kotisivuiltamme https://www.syo.fi/

Tutustu myös näihin jäsenyrityksiin