Vilikkala Tradehouse Oy

Ekologisia laukkuja ja säilytyskoreja suunnitteleva Vilikkala on pienyritys Salosta. Panostamme tuotesuunnittelussa kierrätettävyyteen ja poistotekstiileistä saatavan kuitumateriaalin hyödyntämiseen.

Ekologisia laukkuja ja säilytyskoreja suunnitteleva Vilikkala on pienyritys Salosta. Yrityksen tuotevalikoimassa on tyylikkäitä ja funktionaalisia tuotteita kodin sisustamiseen ja säilytykseen, sekä kasvatussäkkejä puutarhaan. Valikoimaan kuuluu myös monitoimitiloihin ja hybridityöhön suunniteltu toimistolaukku. Tuotteiden huopamateriaali on valmistettu kierrätysmuovipulloista.

Suuri osa yrityksen liikevaihdosta tulee lasten ja nuorten harrastustoimintaan liittyvästä varainhankinnasta. Tarjoamme myyntiin tuotteita, jotka ovat mielenkiintoisia ja monikäyttöisiä. Juuri nyt Vilikkala panostaa tuotesuunnittelussa kierrätettävyyteen ja poistotekstiileistä saatavan kuitumateriaalin hyödyntämiseen. Teemme yhteistyötä useiden suomalaisten yhteistyökumppanien kanssa ja olemme mukana etsimässä ratkaisua jätetekstiileistä saadun raaka-aineen hyödyntämiseksi.

Jäsenyys Suomen Tekstiili & Muoti ry:ssä on Vilikkalan mahdollisuus kertoa sidosryhmille periaatteista, joita noudatamme kasvun tiellä ja kehittäessä toimintaamme.

Tutustu myös näihin jäsenyrityksiin