Tule kumppanijäseneksi

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n kumppanijäsenenä pääset osaksi tekstiili- ja muotialan vahvaa ja monipuolista verkostoa.

Suomen Tekstiili & Muoti ry on tekstiili- ja muotialan yritysten järjestö. Liiton varsinaisiksi jäseniksi voivat hakea kaikenkokoiset tekstiili- ja muotialan yritykset. Kumppanijäsenyys vastaa varsinaisen jäsenyyden ulkopuolelle jäävien yritysten tarpeisiin ja haluun päästä mukaan vaikuttavaan verkostoomme.

Kumppanijäsenyys on mahdollinen

  • muilla toimialoilla toimiville yrityksille
  • sellaisille uusille tekstiili- ja muotialan yrityksille, joilla ei ole vielä palkattuja työntekijöitä tai vahvistettua tilinpäätöstä
  • muille yhteisöille, kuten oppi- ja tutkimuslaitoksille.

Kumppanijäsenten palvelukokonaisuus sisältää esimerkiksi ympäristölaskurimme käyttöoikeuden, liiton koulutukset ja tapahtumat (n. 40 vuodessa) sekä opinto- ja verkostoitumismatkat jäsenhintaan, liitossa tuotetut oppaat, maainfot ja -raportit, tekstiili- ja muotialan kuluttajatutkimus- ja tilastotiedot sekä alan ajankohtaisasioista kertovan jäsenkirjeemme. Jäsen- ja kumppanijäsenyritykset näkyvät syksyllä 2021 uudistuvilla verkkosivuillamme ja muussa viestinnässämme.

Kumppanijäsenten jäsenmaksu on liikevaihtoperusteinen. Huomiothan, että kumppanijäsenillä ei ole läsnäolo-oikeutta yhdistyksen kokouksissa.

Kiinnostuitko kumppanijäsenyydestä?

Hienoa! Lähetä meille sähköpostia osoitteseen jasenasiat@stjm.fi ja palaamme pian asiaan.

Lue myös

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n säännöt

Aiheeseen liittyvät uutiset