Tule meille töihin: Asiantuntija, tilastot & talous

Etsimme uutta tilastojen ja talouden asiantuntijaa avainrooliin tukemaan liiton edunvalvonta- ja vaikuttamistyötä. Hae paikkaa viimeistään 7.5.2023!

Tekstiili- ja muotialalla on menossa suuri murros Suomessa ja maailmanlaajuisesti vastuullisuuden, digitalisaation ja kuluttajakäyttäytymisen muutosten siivittämänä.

Etsimme uutta tilastojen ja talouden Asiantuntijaa avainrooliin tukemaan liiton edunvalvonta- ja vaikuttamistyötä näiden muutosten keskellä.

Keskeiset työtehtäväsi

  • Tekstiili- ja muotialaa koskevan tilastotiedon hankinta, analysointi ja raportointi myös kansainvälistä toimialaa koskevaa tilastointia hyödyntäen.
  • Taustamateriaalien tuottaminen liiton päätöksenteon, vaikuttamistyön ja työehtosopimusneuvotteluiden tueksi sekä työmarkkina-analyysien tekeminen
  • Jäsenkyselyiden suunnittelu, toteutus ja raportointi
  • Viestintä ja mediayhteistyö toimia-alan tunnuslukuihin liittyen
  • Osallistuminen liiton asiakastietojärjestelmien kehittämiseen tilastoinnin tarpeet huomioiden
  • Yhteistyö liiton asiantuntijoiden kanssa sekä aktiivinen osallistuminen EK:n liittoyhteistyöhön ja EURATEX:in verkostoihin
  • Jäsentilastointi yhdessä koordinaattorin kanssa sekä tilastointiin liittyvät jäsenyritysten palvelutehtävät

Odotamme sinulta

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. yhteiskunta- tai kauppatieteet) sekä talouden, työmarkkinoiden ja liiketoiminnan tuntemusta. Vahvat tietotekniset taidot ja monipuolinen tilastollisten ja laadullisten tutkimusmenetelmien hallinta on tehtävässä onnistumisen kannalta olennaista.

Tarvitset tehtävässä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, suullisen ja kirjallisen viestinnän valmiuksia sekä suomen ja englannin kielen sujuvaa hallintaa.

Toivomme kokemusta päätöksentekoa tukevan tiedon tuottamisesta sekä suurten tutkimusaineistojen hankkimisesta ja analysoinnista tilastollisin menetelmin. Tekstiili- ja muotialan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tiivis työyhteisömme on positiivinen ja muutoksille avoin, ja tässä porukassa on mukavaa tehdä töitä! Olemme hyvin kehittämisorientoitunut organisaatio, ja todennäköisesti pääset vuoden aikana tekemään töitä, joita emme aavista vielä itsekään, ja työnkuvasi muokkautuu osittain osaamisesi ja kiinnostustesi mukaan.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan bonusjärjestelmineen, tasokkaan työterveyshuollon, lounastuen, kulttuuri- ja liikuntaedun, puhelinedun, vapaa-ajan matka- ja tapaturmavakuutuksen sekä läheisen kuntosalin käyttöoikeuden. Saat mahdollisuuden kehittymiseen ja kansainväliseen yhteistyöhön ja vaikuttamiseen kotimaan toiminnan lisäksi.

Työyhteisömme sijaitsee Helsingin Etelärannassa. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Meillä on mahdollisuus tehdä töitä osittain myös etänä. Toivomme, että tehtävässä aloitetaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?    

Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera MPS Career Oy:n sivuston kautta 7.5.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS Career Oy:n konsultit Tuija Soininen p. 050 468 2345 ja Oona Malinen p. 045 782 00534 tiistaina 25.4 klo 15–16.00 ja keskiviikkona 3.5 klo 14–15.00 sekä Suomen Tekstiili ja Muoti ry:n toimitusjohtaja Marja-Liisa Niinikoski p. 040 538 4541 perjantaina 28.4 klo 10-11.00 ja keskiviikkona 3.5 klo 14-15.00.

Työsuhteen tyyppi: toistaiseksi voimassa oleva
Avoin työpaikka

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera MPS Career Oy:n sivujen kautta 7.5.2023 mennessä.

Hae työpaikkaa

Ajankohtaista aiheesta

Tule meille töihin: Suomen Tekstiili & Muoti etsii koordinaattoria

Teollisuusliiton ja Ammattiliitto Pron poliittiset työtaistelut iskevät tekstiili- ja muotialaan

Uutishuone