Avoin työpaikka: Suomen Tekstiili & Muoti ry:n tilastoasiantuntija (perhevapaan sijaisuus)

Etsimme Suomen tekstiili- ja muotialan vahvimman liiton osaavaan asiantuntijajoukkoon tilastoasiantuntijaa perhevapaan sijaisuuteen.

Tilastoasiantuntijan tärkein tehtävä on monipuolinen tietotuotanto liiton verkkosivuille sekä edunvalvonnan ja jäsenpalveluiden tarpeisiin. Teet tiivistä yhteistyötä liiton asiantuntijoiden kanssa ja pääset työskentelemään suomalaisten tekstiili- ja muotialan yritysten kanssa.

Konkreettiset työtehtävät

  • Tiedonkeruuta eri lähteistä. Tilastojen ohella työssä tarvitaan usein erilaisia artikkeleita tai raportteja suomalaisista tai kansainvälisistä lähteistä. Tutuksi tulevia aineistoja löytyy esimerkiksi Tilastokeskukselta, Tullilta ja Eurostatilta. Joitakin tiedonkeruita teemme tai teetämme myös itse.
  • Erilaisten aineistojen analyysiä.
  • Uutisten ja tiedotteiden kirjoittamista & erilaisten selvitysten ja esitysten tekemistä.
  • Tilastoasiantuntija toimii liiton CRM:n pääkäyttäjänä ja vastaa järjestelmän kehittämisestä.

Mitä toivomme sinulta

  • Olet luonteeltasi palveluhenkinen ja utelias. Opettelet mielelläsi uusia asioita.
  • Olet tottunut työskentelemään numeroiden parissa, hallitset tavanomaiset tilastolliset ja laadulliset tutkimusmenetelmät ja todennäköisesti sinulla on ennestään erityinen suhde Excelin kanssa. Plussaa on, jos sinulla on kokemusta Power BI:stä, mutta tämä ei ole välttämätöntä.
  • Tuotat sujuvasti erilaisia kirjallisia ja visuaalisia materiaaleja, kuten uutisia, selvityksiä ja esityksiä.
  • Osaat etsiä ja koostaa tietoa erilaisista lähteistä.
  • Olet teknisesti näppärä, jaksat myös teknisiä rutiineja ja yksityiskohtien työstämistä.
  • Sinulla on sujuva englannin kielen taito.

Voit tulla monenlaisesta työ- ja koulutustaustasta. Meille tärkeintä on hyvä asenne, kyky oppia uutta ja halu työskennellä suomalaisen tekstiili- ja muotialan menestyksen eteen.

Kolmentoista hengen työyhteisömme on positiivinen ja uutta kehittävä, ja tässä porukassa on mukavaa tehdä töitä! Olemme hyvin kehittämisorientoitunut organisaatio, ja todennäköisesti pääset vuoden aikana tekemään töitä, joita emme aavista vielä itsekään.

Työyhteisömme sijaitsee Helsingin Etelärannassa. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen, määräaikaisuuden perusteena perhevapaan sijaisuus. Meillä on mahdollisuus tehdä töitä osittain myös etänä. Toivomme, että voit aloittaa tammikuun alussa. Työsuhde voidaan alustavasti solmia vuoden 2022 loppuun asti.

Vapaamuotoiset hakemukset CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään perjantaina 26.11.2021 osoitteeseen rekrytointi@stjm.fi.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Marja-Liisa Niinikoski, puh. 040 538 4541, tavoitettavissa 11.11.2021 klo 10–11, 19.11. klo 9–10 ja 24.11. klo 14–16.

Tilastoasiantuntija Hanne Mikkonen, puh. 0440 296 152

Ajankohtaista aiheesta

Avoin työpaikka: Suomen Tekstiili & Muoti ry:n asiantuntija-projektipäällikkö

Tule mukaan vaikuttamaan: Haku vaikuttajaryhmiin on nyt käynnissä!

Uutishuone