Etsimme liittoon vastuullisen liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostunutta harjoittelijaa keväälle 2022

Oletko kiinnostunut tekstiilialasta ja alan kestävyyteen liittyvistä kysymyksistä? Haluatko työskennellä järjestössä, jonka jäsenten työ näkyy kaikkien suomalaisten arjessa?

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyritykset valmistavat ja valmistuttavat muun muassa vaatteita, sisustustekstiilejä, teknisiä tekstiilejä sekä kuitukankaita. Haemme oma-aloitteista ja sujuvakynäistä vastuullisen liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostunutta harjoittelijaa.  

Tehtävässä pääset toimimaan liiton vastuullisuudesta ja kiertotaloudesta vastaavan asiantuntijan apuna aihepiiriin liittyvien projektikokonaisuuksien toteuttamisessa. Osallistut monipuolisesti tapahtumien järjestelyihin ja aihepiiriin liittyvien ajankohtaisten uutisten tuotantoon. Lisäksi pääset asiantuntijamme ohjauksessa toteuttamaan erikseen täsmennettävää omaa projektia. Tehtävänkuvaa voidaan muokata oman kiinnostuksesi ja taitojesi mukaan. 

Haemme tehtävään ensisijaisesti korkeakouluharjoittelijaa. Harjoittelun kokonaiskesto on kolme kuukautta ja se ajoittuu maalis-kesäkuun välille. Harjoittelu on palkallinen. Tarkemmin harjoittelun kestosta ja muista harjoitteluun liittyvistä yksityiskohdista sovitaan tehtävään valitun henkilön kanssa. 

Toivomme hakijalta: 

  • kiinnostusta tekstiili- ja muotialan vastuullisuuskysymyksiin sekä jonkin verran perehtyneisyyttä vastuullisuuden johtamiseen 
  • oma-aloitteisuutta, innostunutta otetta ja halua oppia 
  • hyviä organisointitaitoja ja kykyä itsenäiseenkin työskentelyyn 
  • erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja (suomen kielen lisäksi muu kielitaito katsotaan eduksi) 
  • riittävät tietotekniset valmiudet (MS Officen lisäksi CRM-järjestelmien käyttökokemus katsotaan eduksi) 
  • tehtävään soveltuvia opintoja (esim. tekninen tai kaupallinen) 

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta työtä voi tehdä osittain myös etänä. Tarjoamme luonnollisesti kaikki työhön tarvittavat työvälineet. 

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen satumaija.levon@stjm.fi, otsikoituna ”Vastuullisuusharjoittelija” viimeistään 25.2.2022 mennessä. Suosittelemme kuitenkin toimimaan nopeasti, sillä paikka voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoa tehtävästä antaa vastuullisuuden ja kiertotalouden johtava asiantuntija Satumaija Levón (puh. 040 752 8537) tiistaina 8.2. klo 11– 13 ja perjantaina 11.2. klo 9–11. 

 

Ajankohtaista aiheesta

Vaatetuotannon digitalisaation kriittiset kulmakivet – automaatio ja datanhallinta

Väistyykö pikamuoti kiertotalouden tieltä?

Uutishuone