Hae tukea yrityksellesi tekstiili- ja vaatetusalan standardisointityöhön

Suomen Tekstiili & Muoti ry myöntää tukia yrityksille SFS ry:n seurantaryhmien osallistumismaksuihin. Tuen hakeminen ei edellytä STJM:n jäsenyyttä, vaan sitä voivat hakea kaikki tekstiili- ja muotialan yritykset.

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry vastaa tekstiilialan standardisoinnista Suomessa. Tekstiilialan kansallisissa standardisointiryhmissä seurataan ja vaikutetaan kansainvälisten ja kotimaisten standardien laadintaan. Standardisointiryhmiin osallistuminen on kaikille avointa, mutta seurantaryhmiin osallistuminen on maksullista. 

Suomen Tekstiili & Muoti ry myöntää tukia seuraavien ryhmien osallistumismaksuihin: 

  • Tekstiilituotteet, hoito-ohje- ja kokomerkintä 
  • Lastenvaatteiden ja nukkumaympäristön turvallisuus
  • Suojavaatetus ja -käsineet 
  • Kelluntavarusteet ja sukelluspuvut 
  • Älytekstiilit

Tukea yrityksesi standardisointiryhmien osallistumismaksuihin voi hakea lähettämällä sähköpostia liiton asiantuntija Katri Pylkkäselle marraskuun loppuun mennessä. Mainitse viestissäsi mihin seurantaryhmään tai -ryhmiin yrityksesi osallistuu sekä osallistujan nimi. Tukea maksetaan yhdelle yritykselle korkeintaan kahteen osallistumismaksuun vuodessa. Mikäli hakijoita on enemmän kuin tukea vuosittain jaetaan, tuen saajat arvotaan. Päätökset maksettavista tuista tehdään joulukuun aikana ja hakijoille ilmoitetaan päätöksistä sähköpostitse. 

Tutustu tekstiilialan ryhmiin ja niiden seuraamiin aihepiireihin SFS:n verkkosivuilla. 

Lue myös SFS:n myöntämistä alennuksista pienille yrityksille ja oppilaitoksille: https://www.stjm.fi/uutiset/standardisoinnin-seurantaryhmien-alennukset/

Katri Pylkkänen

Asiantuntija, tuotteet, materiaalit & vastuullisuus

+358 41 535 4379
katri.pylkkanen@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Hae tukea yrityksellesi tekstiili- ja vaatetusalan standardointityöhön!

Suositus hoito-ohjemerkin sijoittamisesta päivitetty 

Uutishuone