Hae tukea yrityksellesi tekstiili- ja vaatetusalan standardointityöhön!

Suomen Tekstiili & Muoti ry myöntää tukea tekstiilialan standardoinnin seurantaryhmien osallistumismaksuihin. Tuen hakeminen ei edellytä STJM:n jäsenyyttä, vaan sitä voivat hakea kaikki tekstiili- ja muotialan yritykset.

SFS Suomen Standardit vastaa tekstiilialan standardoinnista Suomessa. Tekstiilialan kansallisissa standardisointiryhmissä seurataan ja vaikutetaan kansainvälisten ja kotimaisten standardien laadintaan. Standardisointiryhmiin osallistuminen on kaikille avointa, mutta seurantaryhmiin osallistuminen on maksullista. 

Suomen Tekstiili & Muoti ry myöntää tukia seuraavien ryhmien osallistumismaksuihin: 

  • Tekstiilituotteet, hoito-ohje- ja kokomerkintä 
  • Lastenvaatteiden ja nukkumaympäristön turvallisuus 
  • Suojavaatetus ja -käsineet 
  • Kelluntavarusteet ja sukelluspuvut 
  • Älytekstiilit

Tukea standardisointiryhmien osallistumismaksuihin voi hakea lähettämällä sähköpostin liiton asiantuntija Katri Pylkkäselle 10.3.2024 mennessä. Mainitse viestissäsi mihin seurantaryhmään tai -ryhmiin yrityksesi jo osallistuu sekä osallistujan nimi. Tukea maksetaan yhdelle yritykselle korkeintaan kahteen osallistumismaksuun vuodessa. Mikäli hakijoita on enemmän kuin tukea vuosittain jaetaan, tuen saajat arvotaan. Päätökset maksettavista tuista tehdään maaliskuun aikana ja hakijoille ilmoitetaan päätöksistä sähköpostitse. 

Tutustu tekstiilialan ryhmiin ja niiden seuraamiin aihepiireihin SFS:n verkkosivuilla. 

Lue myös SFS:n myöntämistä alennuksista pienille yrityksille sekä maksuttomuudesta oppilaitoksille ja ympäristöjärjestöille: https://sfs.fi/osallistu-ja-vaikuta/miten-voin-osallistua-standardointiin/liity-sfsn-standardointiryhmaan/

Katri Pylkkänen

Asiantuntija, tuotteet, materiaalit & vastuullisuus

+358 41 535 4379
katri.pylkkanen@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Tekstiilimerkintöjen yhdenmukaistaminen helpottaa kaupankäyntiä ja parantaa kuluttajien luottamusta

Kiellettyjen ja rajoitettujen kemikaalien lista (RSL) päivitetty

Uutishuone