Hae tukea yrityksellesi tekstiili- ja vaatetusalan standardointityöhön

Suomen Tekstiili & Muoti ry myöntää tukia SFS ry:n standardoinnin seurantaryhmien osallistumismaksuihin. Tuen hakeminen ei edellytä STJM:n jäsenyyttä, vaan sitä voivat hakea kaikki tekstiili- ja muotialan yritykset.

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry vastaa tekstiilialan standardoinnista Suomessa. Tekstiilialan kansallisissa standardisointiryhmissä seurataan ja vaikutetaan kansainvälisten ja kotimaisten standardien laadintaan. Standardisointiryhmiin osallistuminen on kaikille avointa, mutta seurantaryhmiin osallistuminen on maksullista. 

Suomen Tekstiili & Muoti ry myöntää tukia seuraavien ryhmien osallistumismaksuihin: 

  • Tekstiilituotteet, hoito-ohje- ja kokomerkintä
  • Lastenvaatteiden ja nukkumaympäristön turvallisuus 
  • Suojavaatetus ja -käsineet 
  • Kelluntavarusteet ja sukelluspuvut 
  • Älytekstiilit 

Tukea standardisointiryhmien osallistumismaksuihin voi hakea lähettämällä sähköpostin liiton asiantuntija Katri Pylkkäselle syyskuun loppuun mennessä. Mainitse viestissäsi mihin seurantaryhmään tai -ryhmiin yrityksesi osallistuu sekä osallistujan nimi. Tukea maksetaan yhdelle yritykselle korkeintaan kahteen osallistumismaksuun vuodessa. Mikäli hakijoita on enemmän kuin tukea vuosittain jaetaan, tuen saajat arvotaan. Päätökset maksettavista tuista tehdään lokakuun aikana ja hakijoille ilmoitetaan päätöksistä sähköpostitse. 

Tutustu tekstiilialan ryhmiin ja niiden seuraamiin aihepiireihin SFS:n verkkosivuilla. 

Lue myös SFS:n myöntämistä alennuksista pienille yrityksille sekä maksuttomuudesta oppilaitoksille ja ympäristöjärjestöille. 

https://sfs.fi/osallistu-ja-vaikuta/miten-voin-osallistua-standardointiin/liity-sfsn-standardointiryhmaan/ 

Katri Pylkkänen

Asiantuntija, tuotteet, materiaalit & vastuullisuus

+358 41 535 4379
katri.pylkkanen@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Kestävyyssääntely etenee – yritysvastuudirektiivi astuu voimaan heinäkuussa

Ekosuunnitteluasetus hyväksytty: yritysten näkökulmien huomioiminen tuoteryhmäkohtaisten kriteerien valmistelutyössä on erittäin tärkeää

Uutishuone