Hei viestinnän tekijä, hae meille harjoitteluun!

Etsimme innostunutta ja motivoitunutta korkeakouluopiskelijaa liittymään tiimiimme viestinnän harjoittelijan rooliin syksylle 2023. Jos sinulla on sujuva kynä ja visuaalista silmää, tämä tehtävä voi olla juuri sinulle!

Tehtävässä pääset toimimaan osana liiton tiivistä viestintätiimiä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa sisällöntuotantoa verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan, tapahtumaviestintää ja osallistumista edunvalvonnan erilaisiin tehtäviin.

Kannustavassa tiimissämme saat työskennellä kahden kokeneemman kollegan ohjauksessa, joiden kanssa harjoittelet viestijän roolia. Tehtävänkuvaasi voidaan räätälöidä oman kiinnostuksesi ja taitojesi mukaan.

Harjoittelu on palkallinen ja sen kesto on 4–5 kuukautta. Harjoittelujakso ajoittuu elo-joulukuun välille. Tarkemmat yksityiskohdat harjoittelun kestosta ja muista käytännön asioista sovitaan valitun henkilön kanssa.

Toivomme hakijalta:

  • tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. yhteiskuntatieteellinen, humanistinen, kaupallinen)
  • innostunutta otetta viestinnän ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen tehtäviin
  • kiinnostusta tekstiili- ja muotialaan ja yhteiskunnallisiin ilmiöihin
  • hyviä organisointitaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja (suomen lisäksi muu kielitaito katsotaan eduksi)

Lisäksi odotamme riittäviä tietoteknisiä valmiuksia (MS Officen lisäksi kokemus CRM-järjestelmien ja Adoben graafisten työkalujen käytöstä on plussaa). Toivomme myös, että haastat meitä ja tuot uusia ideoita ja ajatuksia liiton viestintään.

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa, mutta työtä voi tehdä osittain myös etänä. Tarjoamme luonnollisesti kaikki työhön tarvittavat työvälineet.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä tiivis hakemuksesi ja ansioluettelosi meille viimeistään 20.6.2023 osoitteeseen viestinta(at)stjm.fi otsikoituna ”Viestinnän harjoittelija”. Toimithan ripeästi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antavat johtava viestinnän asiantuntija Mihail Tchitcherin (pe 9.6. 14.30–15.30, ma 12.6. 14–15, ke 14.6. 14–15) ja viestinnän asiantuntija Anni Leiponen (ti 6. ja ke 7.6. 12–14, 14.6. 12–14).

Mihail Tchitcherin

Johtava asiantuntija, viestintä & yhteiskuntasuhteet

+358 40 515 1137
mihail.tchitcherin@stjm.fi

Anni Leiponen

Asiantuntija, viestintä

+358 50 345 3517
anni.leiponen@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Tule meille töihin: Suomen Tekstiili & Muoti etsii koordinaattoria

Teollisuusliiton ja Ammattiliitto Pron poliittiset työtaistelut iskevät tekstiili- ja muotialaan

Uutishuone