Ideahaku auki: ESR+ -haku luovan ja kulttuurialan innovaatio-osaamisen teemassa, infowebinaari pidetään 9.11.

Rahoituksella toteutetaan pilotti- ja kehittämishankkeita, joilla vahvistetaan luovia aloja ja luovaa taloutta elinkeinorakenteen monipuolistajana sekä vahvistetaan alan osaamista. Ideahaku on auki joulukuun alkuun saakka.

Mukaan voi hakea hankkeilla, joiden tavoitteena on vahvistaa mm. luovien alojen liiketoimintaosaamista, kuten markkinointia, myyntiä, tuote- ja palvelukehitystä, digitaalista osaamista, IPR-osaamista, johtamista, kansainvälistymistä ja hankintaosaamista sekä maahanmuuttajien osaamista.

Luovan ja kulttuurialan ESR+ (Euroopan sosiaalirahasto plus) -hankkeiden tavoitteena on tiiviimpi yhteistyö elinkeinoelämän, oppilaitosten ja tutkimustoimijoiden kanssa. Rahoittavana viranomaisena toimii Hämeen ELY-keskus. Ideahaku on avoinna 31.10.-2.12.2022. Ensimmäisessä vaiheessa hakijoita pyydetään esittämään hankeideansa tiivistetysti kyselylomakkeella.

Ideahaun hakuinfo järjestetään webinaarina keskiviikkona 9.11.2022 alkaen klo 9.30. Hakuinfoon ilmoittautuminen ja tarkempi tieto ideahausta on luettavissa rakennerahastot.fi -sivustolta.

Lisätietoja:

Hämeen ELY-keskus
Minna Taipale, Rahoitusasiantuntija, Rahoitusyksikkö
minna.taipale(at)ely-keskus.fi
p. 0295 025 106

Opetus- ja kulttuuriministeriö
Kirsi Kaunisharju, Kulttuuriasiainneuvos, Strategisen ohjauksen vastuualue, kulttuuri- ja taidepolitiikan osasto
kirsi.kaunisharju(at)gov.fi
p. 0295 330 144

Ajankohtaista aiheesta

Tekstiilien Horisontti Eurooppa -ohjelma etenee nopeasti

Kaavailtu tulliuudistus tähtää toiminnan tehostamiseen

Uutishuone