Ilmoita yrityksesi mukaan Business Finlandin koosteeseen tekstiilialan ekologisista ratkaisuista

Suomalaisten yritysten tarjoamilla ratkaisuilla ja ekologisilla innovaatioilla on suuri rooli tekstiiliteollisuuden vihreässä siirtymässä. Business Finland kerää tietoa suomalaisesta erityisosaamisesta ja julkaisee koosteen tekstiiliteollisuuden ekologisista ratkaisuista.

Digitaaliseen esitteeseen kootaan suomalaisten yritysten innovaatiot ja ratkaisut, jotka mahdollistavat tekstiiliteollisuuden vihreän siirtymän. Hankkeen tavoitteena on lisätä tietoisuutta ja kiinnostusta alan suomalaisyrityksiä kohtaan. Business Finland ja ulkoministeriö markkinoivat yritysten ratkaisuja globaalisti tekstiiliteollisuuteen liittyville toimijoille tärkeimmillä markkina-alueilla. Materiaalia tullaan myös käyttämään Team Finland -vienninedistämistapahtumissa, suurlähetystöissä, yrityksissä, sekä Invest in Finland -toiminnassa.

Business Finland kutsuu mukaan suomalaiset yritykset, joilla on ratkaisuja tekstiiliteollisuuden vihreään siirtymään. Osallistuminen on maksutonta ja tarjoaa yrityksille mahdollisuuden esitellä osaamistaan laajalle kansainväliselle yleisölle. Voit tutustua vastaavaan New Space Economy -koosteeseen tästä linkistä.

Jos haluat osallistua esitteeseen, toimitathan materiaalisi tämän linkin kautta viimeistään 14. tammikuuta 2022.

Luethan tarkemmat ohjeet ennen materiaalien toimittamista.

Lisätietoja:
Business Finland
Marika Ollaranta
Head of low carbon and circular economy
marika.ollaranta (at) businessfinland.fi

Ajankohtaista aiheesta

Vihreä siirtymä ja digitalisaatio vaatteen valmistuksessa – uusi hanke etsii ratkaisuja

Laajennettu tuottajavastuu tekstiileille: STJM ja Suomen Kiertovoima KIVO selvittävät tuottajavastuun toimintamalleja

Uutishuone