Jäsenkysely 2023: Liiton asiantuntemus on korkealla tasolla – uusien jäsenien tyytyväisyys kasvussa

Suomen Tekstiili & Muoti ry selvitti jäsenkyselyssään jäsentensä tyytyväisyyttä liiton palveluihin ja toimintaan. Kiitos kaikille vastanneille, tänä vuonna vastausprosentti kasvoikin 50 prosenttia edellisestä vuodesta! Meille on valtavan arvokasta kuulla, mitä jäsenistömme ajattelee liiton toiminnasta ja minkälaisia kehitysideoita tai toiveita heillä on esittää.

Pääsääntöisesti vastaajat kokivat liiton palvelut ja toiminnan hyväksi, saimme arvosanaksi järjestään yli 4/5. Erityistä kiitosta sai asiantuntijoidemme palvelualttius ja asiantuntevuus. Uusien jäsenien vastausprosentti kasvoi huomattavasti aiempaan vuoteen verrattuna ja myös heidän tyytyväisyytensä liiton palveluihin kasvoi merkittävästi.  

“On jälleen kerran ilo huomata, että liiton palveluille on ollut paljon kysyntää. Erityisen hienoa on, että myös palveluiden taso on jäsentemme mielestä noussut edellisestä vuodesta”, sanoo Marja-Liisa Niinikoski, Suomen Tekstiili & Muoti ry:n toimitusjohtaja.  

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvoimme kaksi lippua Textile & Fashion Forum Helsinkiin, joka järjestetään 26.–27.10. Pikku-Finlandiassa. Voittajille on ilmoitettu tästä henkilökohtaisesti.  

Liitolta toivotaan tapahtumia ja vaikuttamista 

Liiton toiminnan osalta keskeisimpinä toiveina oli tapahtumakirjon laajentaminen. Järjestämme vuosittain paljon erilaisia tapahtumia tietoiskuista seminaareihin, ja jatkamme samalla linjalla jatkossakin. Kuuntelemme herkällä korvalla ideoita tapahtumakirjon kohdentamisesta ja monet jäseniemme toiveet olemmekin pystyneet toteuttamaan.   

Myös liiton tekemä vaikuttamistyö sai hyviä arvosanoja. Vaikuttajaryhmien kautta jäsenet ovat kokeneet konkreettisesti pääsevänsä vaikuttamaan liiton työhön ja samalla myös koko alan kehitykseen. Hyvää vaikuttamistyötä toivottiin jatkettavan myös tulevaisuudessa.  

Ville Salonen

Asiantuntija, tilastot & talous

+358 50 565 1286
ville.salonen@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Textile & Fashion Forum kokosi alan Helsinkiin – inspiroivaa ja rehellistä keskustelua muuttuvasta kuluttajuudesta, alan rahoituksesta sekä tulevasta sääntelystä

Euroopan komissiossa kaivataan tekstiilialan toimijoiden sitoumuksia tekstiilien siirtymäpolkuun

Uutishuone