Kasvua kansainvälisestä brändiliiketoiminnasta -ohjelma alkaa Aalto EE:ssä joulukuussa

Aalto EE:n toteuttama koulutus on räätälöity alan tekstiili- ja muotialan yrittäjille, yritysten johdolle ja asiantuntijoille, kuten markkinointi- tai vientipäälliköille. Kouluttajina on sekä akateemisia huippunimiä että vahvaa toimialaosaamista.

Kasvua kansainvälisestä brändiliiketoiminnasta -ohjelmassa laajennat ymmärrystäsi kansainvälisistä liiketoimintamahdollisuuksista. Ohjelman aikana kehität strategista ajattelukykyäsi, bisnesosaamistasi, sekä ymmärrystä brändin roolista kasvussa. Saat työkaluja kestävän liiketoiminnan rakentamiseen ja vahvistat verkostoasi muiden alan toimijoiden kanssa. Ohjelman jälkeen olet uudella osaamisellasi ja asiantuntijoiden tuella luonut konkreettisen kasvusuunnitelman omalle yrityksellesi. 

Kasvuhaluisen tekstiili- ja muotialan tarpeisiin räätälöidyn ohjelman laajuus on kuusi opetuspäivää. Koulutus toteutetaan osittain lähiopetuksena Helsingissä ja osittain virtuaalisesti, ja sitä täydentävät käytäntöön sovellettavat harjoitukset.

Virtuaalinen infotilaisuus pidetään 22.9. 

Aalto EE järjestää ohjelmasta virtuaalisen infotilaisuuden 22.9. klo 9–10. Kuulet lisää ohjelmasta, kouluttajista ja vieraspuhujista sekä voit esittää kaikki mieltä askarruttavat kysymyksesi. Ilmoittaudu infotilaisuuteen tästä linkistä.   

Liitto tukee jäsenyritystensä osallistumista merkittävästi

Suomen Tekstiili & Muoti ry tukee jäsenyritysten osallistumista maksulliseen ohjelmaan merkittävästi. Koulutuksen hinta on 5 900 € (+ ALV) ja STJM tukee osallistujien osallistumismaksua seuraavasti: 

  • 50 % osallistumismaksusta liiton jäsenyrityksille, joiden liikevaihto korkeintaan 1 milj. €   
  • 30 % osallistumismaksusta jäsenyrityksille, joiden liikevaihto ylittää miljoona euroa  

Koulutusohjelman hinta on jäsenille liiton tuen jälkeen 2950€ + ALV tai 4130€ + ALV, riippuen yrityksen liikevaihdon koosta. Jäsenyritysten tuki koskee myös kumppani- ja startup-jäseniä.

Lue lisää ohjelmasta Aalto EE:n verkkosivuilla ja ilmoittaudu infotilaisuuteen mukaan!

Anne Ruokamo

Johtava asiantuntija, kansainvälinen liiketoiminta ja rahoitus

+358 40 544 0886
anne.ruokamo@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Vastuullinen vaatekulutus osaksi koulujen kestävyyskasvatusta?

5 kysymystä korkeakouluille: Tampereen ammattikorkeakoulu

Uutishuone