Kiinnostaako enkelisijoituksen hakeminen? Ainutlaatuinen mahdollisuus muoti- ja lifestyleyrityksille

Suomen Tekstiili ja Muoti sekä Finnish Business Angels Network (FiBAN) järjestävät yrityksille webinaarin, bootcampin ja pitchaustilaisuuden, jotka perehdyttävät bisnesenkeleihin sijoittajina ja lisäävät alan yritysten ja bisnesenkeleiden yhteistyötä.

Webinaari ja bootcamp ovat muoti- ja lifestyleyrityksille ainutlaatuinen mahdollisuus perehtyä bisnesenkeleiden maailmaan ja saada neuvoja ja sparrausta rahoituksen hakemiseen. Pääset kuulemaan, mitä enkelisijoittajat odottavat yrityksiltä ja mitä he voivat yrityksille tarjota.

Marraskuun 25. päivä järjestettävä Business Angel Investments for Fashion and Lifestyle -webinaari on avoin kaikille alan yrityksille, startupeille ja suunnittelijoille. Sitä seuraa tammikuussa bootcamp, johon valitaan hakemusten perusteella 12–15 osallistujaa, sekä toukokuussa pitchaustilaisuus, johon valitaan 8–10 rahoituksen hakijaa.

Marraskuun webinaari tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kuulla enkelisijoittajilta, mitä he voivat tarjota kasvuhakuiselle yritykselle, startupille tai yrittäjäksi tähtäävälle ja mitä odotuksia heillä on.

Webinaarissa kurkistetaan myös kolikon toiselle puolelle, sillä Lovia kertoo tilaisuudessa, kuinka he löysivät oman ”match made in heaven”-bisnesenkelin. Tilaisuus järjestetään englanniksi.

Webinaarin jälkeen avautuu haku Business Angel Bootcamp for Fashion and Lifestyle -tapahtumaan, joka järjestetään 27.1.2021. Tämän jälkeen 8–10 yritystä valitaan ”Fashion and Lifestyle Pitch” -tilaisuuteen, joka järjestetään toukokuussa 2021. Tilaisuudet järjestetään englanniksi.

 

Anne Ruokamo

Johtava asiantuntija, kansainvälinen liiketoiminta & rahoitus

+358 40 544 0886
anne.ruokamo@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Hyötytietoa jäsenyrityksille: Business Finlandilta tukea yritysten kansainvälistymiseen – Exhibition Explorer ja Group Explorer -rahoitus uudistuivat

Hae mukaan: Ylimmän johdon sparrausverkosto jatkaa kestävän kansainvälisen kasvun aiheilla

Uutishuone