Kiinnostaako kiertotalous? Osallistu uuteen ajankohtaisfoorumiin

Suomen Tekstiili & Muoti käynnistää uuden tekstiilien kiertotalouden ajankohtaisfoorumin. Tavoitteena on koota yhteen kaikki tekstiilien kiertotaloudesta kiinnostuneet tahot ja jakaa aiheeseen liittyvät viimeisimmät uutiset yhdellä kertaa mahdollisimman laajalle yleisölle.

Tekstiilien kiertotalous on ajankohtainen aihe, joka kiinnostaa tällä hetkellä niin yrityksiä, rahoittajia kuin päättäjiä.  

Uuden tekstiilien kiertotalouden ajankohtaisfoorumin tavoitteena on jakaa ajankohtaista tietoa kaikille tekstiilien kiertotaloudesta kiinnostuneille tutkimushankkeiden, rahoitusohjelmien ja lainsäädännön näkökulmasta.   

Ajankohtaisfoorumin avulla haluamme jakaa viimeisimmät tekstiilien kiertotalouteen liittyvät uutiset yhdellä kertaa mahdollisimman laajalle yleisölle”, sanoo Suomen Tekstiili & Muoti ry:n johtava asiantuntija Satumaija Mäki.  

Ajankohtaisfoorumin idea on alun perin lähtöisin Telaketju-hankkeesta, jossa on menestyksekkäästi rakennettu tekstiilin kierrätystä edistävä yhteistyöverkostoa, ja tunnistettu tarve myös laajempaan tiedon jakamiseen.  

”Liitolle ajankohtaisfoorumin koordinoiminen on luonnollinen tehtävä. Suomi on tekstiilien kiertotaloudessa aivan Euroopan kärkijoukoissa, mutta kilpajuoksu on kovaa. Uskon, että laaja-alainen tiedon jakaminen ja verkostoituminen edistävät suomalaisyritysten mahdollisuuksia menestyä myös tulevaisuudessa”, sanoo Mäki.  

Ensimmäinen tekstiilien kiertotalouden ajankohtaisfoorumi järjestetään Teamsin välityksellä keskiviikkona 9.12. klo 13– 14.30. Jatkossa ajankohtaisfoorumi on suunnitelmissa järjestää 34 kertaa vuodessa.  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

 

Kuva: Shutterstock

Ajankohtaista aiheesta

Vaatetuotannon digitalisaation kriittiset kulmakivet – automaatio ja datanhallinta

Väistyykö pikamuoti kiertotalouden tieltä?

Uutishuone