Kohti Suomen tekstiili- ja muotialan päätapahtumaa – Textile & Fashion Forum Helsinki järjestetään 7.4.2022

Vuonna 2019 Suomen Tekstiili & Muoti ry järjesti Tekstiilin ja muodin päivän. Tapahtumamme keräsi yhteen toimialan ja sidosryhmien edustajia runsaasti kotimaasta ja sai paljon hyvää palautetta. Uudistunut Tekstiilin ja muodin päivä on nyt Textile & Fashion Forum Helsinki.

Koronavuodet ovat siirtäneet tämän tapahtuman uudistamista, mutta nyt pääsemme toteuttamaan tilaisuuden aiempaa kansainvälisempänä. Hybriditapahtuma Textile & Fashion Forum Helsinki toteutetaan 7.4.2022 Scandic Hotel Parkissa. Paikan päälle odotetaan noin 300:aa osallistujaa, minkä lisäksi päivään on mahdollista osallistua etänä.

Textile & Fashion Forum Helsinki on tekstiili- ja muotialan päätapahtuma Suomessa. Se kokoaa yhteen alan yritykset, palveluntarjoajat, vaikuttajat ja muut sidosryhmät Suomesta ja ulkomailta. Luvassa on korkealaatuinen tapahtuma, joka inspiroi ja katsoo tulevaisuuteen.

Tapahtuman teemoja ovat tulevaisuus ja uudistuminen, tekstiilialan kestävät ratkaisut sekä kasvu ja digitalisaatio. Ohjelma koostuu aamupäivän keynote-seminaarista sekä iltapäivän kahdesta rinnakkaisesta osiosta. Ohjelma jatkuu seminaarien jälkeen iltatilaisuudella, jossa jaetaan mm. Tekstiilin ja muodin palkinto.

Varaa jo nyt päivä kalenteriisi ja pysy kuulolla! Avaamme tapahtumasivun www.textilefashionforum.fi helmikuun alkupuolella, ja tapahtumaliput tulevat sitä kautta myyntiin. Tervetuloa verkostoitumaan kotimaassa ja kansainvälisesti!

Marja-Liisa Niinikoski

Toimitusjohtaja

+358 40 538 4541
marja-liisa.niinikoski@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Hae mukaan: Ylimmän johdon sparrausverkosto jatkaa kestävän kansainvälisen kasvun aiheilla

Muodista voidaan tehdä miljardibisnes Suomessakin

Uutishuone