Kumppanijäsenyys käynnistyy – näin pääset mukaan Suomen vaikuttavimman tekstiili- ja muotialan liiton verkostoon

Suomen Tekstiili & Muoti ry vahvistaa verkostoaan uudella kumppanijäsenyydellä.

Suomen Tekstiili & Muoti ry on tekstiili- ja muotialan yritysten järjestö. Liiton varsinaisiksi jäseniksi voivat hakea kaikenkokoiset tekstiili- ja muotialan yritykset. Uusi kumppanijäsenyys vastaa varsinaisen jäsenyyden ulkopuolelle jäävien yritysten tarpeisiin ja haluun päästä mukaan vaikuttavaan verkostoomme.

Kumppanijäsenyys on mahdollinen:

  • muilla toimialoilla toimiville yrityksille
  • sellaisille uusille tekstiili- ja muotialan yrityksille, joilla ei ole vielä palkattuja työntekijöitä tai vahvistettua tilinpäätöstä
  • muille yhteisöille, kuten oppi- ja tutkimuslaitoksille.

”Kumppanijäsenyys tarjoaa meille mahdollisuuden laajentaa tekstiili- ja muotialan vahvaa ja monipuolista verkostoamme entisestään. On hienoa, että voimme tehdä yhä menestyksekkäämmin yhteistyötä lähialoilla toimivien yritysten kanssa. Myös liiton varsinaisille jäsenille tämä tuo synergiaetua: voimme tuoda tekstiili- ja muotialan yhteyteen esimerkiksi sellaisia suuria yrityksiä, joiden osaaminen ja tietopohja ovat hedelmällisiä vaikuttamistyössämme”, sanoo Suomen Tekstiili & Muoti ry:n toimitusjohtaja Marja-Liisa Niinikoski.

Kumppanijäsenten palvelukokonaisuus sisältää jatkossa esimerkiksi ympäristölaskurimme käyttöoikeuden, liiton koulutukset ja tapahtumat (n. 40 vuodessa) sekä opinto- ja verkostoitumismatkat jäsenhintaan, liitossa tuotetut oppaat, maainfot ja -raportit, tekstiili- ja muotialan kuluttajatutkimus- ja tilastotiedot sekä alan ajankohtaisasioista kertovan jäsenkirjeemme. Jäsen- ja kumppanijäsenyritykset näkyvät syksyllä 2021 uudistuvilla verkkosivuillamme ja muussa viestinnässämme.

Kumppanijäsenten liikevaihtoperusteinen jäsenmaksu määritellään kesäkuussa. Huomiothan, että kumppanijäsenillä ei ole läsnäolo-oikeutta yhdistyksen kokouksissa.

Kiinnostuitko kumppanijäsenyydestä?

Hienoa! Lähetä meille sähköpostia osoitteseen jasenasiat@stjm.fi ja palaamme pian asiaan.

Marja-Liisa Niinikoski

Toimitusjohtaja

+358 40 538 4541
marja-liisa.niinikoski@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Textile & Fashion Forum kokosi alan Helsinkiin – inspiroivaa ja rehellistä keskustelua muuttuvasta kuluttajuudesta, alan rahoituksesta sekä tulevasta sääntelystä

Euroopan komissiossa kaivataan tekstiilialan toimijoiden sitoumuksia tekstiilien siirtymäpolkuun

Uutishuone