Kuulumisia ELY-rahoituksessa: hae heti ja tule kuulolle webinaariin

ELY-keskuksen rahoitustuotteisiin kannattaa perehtyä, jos tähtäimessä on TKI-toimet, kansainvälistyminen tai vihreän siirtymän tuoteinnovaatiot. Nopeat ehtivät vielä jättää hakemuksen kansainvälisen kasvun kiihdyttämisohjelman kautta 31.12. mennessä. Liitto järjestää ensi vuoden hauista webinaarin helmikuussa.

ELY-keskuksella on rahoitustuotteita monenlaisiin yritysten tarpeisiin ja ensi vuonna avautuu uusia mahdollisuuksia. Niistä kuulet alkuvuodesta lisää, mutta nyt on vielä hyvä tilaisuus hakea EU:n elpymis- ja palautumistukivälineestä (RRF) rahoitettavaa kehittämisavustusta mikro- ja pienten yritysten kansainvälistymisvalmiuksien kehittämishankkeisiin, joissa on kytkös joko digitalisaatioon tai vihreään siirtymään. Haku on auki vuoden loppuun asti. Rahoitus voi olla jopa 50 % avustus enintään 100 000 euron hankkeisiin. Rahoitusta voi hakea myös sellaisiin vihreän siirtymän tuoteinnovaatioiden kehittämiseen myös tilanteissa, joissa ei vielä tähdätä maailmalle.

ELY-keskusten rahoitusneuvonnasta saa apua oikean rahoitusinstrumentin selvittämiseksi, puhelimitse numerosta 0295 024 800 tai sähköpostiosoitteesta pkrahoitusneuvonta@ely-keskus.fi.

ELY:n asiantuntijan täsmävinkit webinaarissa

Järjestämme jäsenyrityksillemme ajankohtaiswebinaarin ELY-rahoituksesta 7.3. aamupäivällä. Julkaisemme tarkemmat tiedot tapahtumakalenterissamme tammikuun alkupuolella, mutta merkitse helmikuun 9. päivä kalenteriisi jo nyt!

Ajankohtaista aiheesta

Tekstiilien Horisontti Eurooppa -ohjelma etenee nopeasti

Kaavailtu tulliuudistus tähtää toiminnan tehostamiseen

Uutishuone