Liiton kevään tapahtumat siirretään verkkoon tai myöhempään ajankohtaan

Tekstiilin ja muodin päivä siirtyy syksyyn. Tapahtumia siirretään mahdollisuuksien mukaan verkkoon tai niille haetaan uusi ajankohta.

Suomen Tekstiili & Muoti on päättänyt siirtää kaikki tapahtumansa toukokuun loppuun saakka joko verkkoon tai myöhempänä ajankohtana pidettäväksi. Liitto suhtautuu koronavirukseen vakavasti, emmekä halua altistaa ketään turhaan tartunnalle.

Tekstiilin ja muodin päivä

Alan päätapahtuma Tekstiilin ja muodin päivä siirretään huhtikuulta syksyyn. Tilaisuudelle ei ole vielä uutta päivämäärää, mutta pyrimme ilmoittamaan sen mahdollisimman pian.

Tähän mennessä ostetut liput tilaisuuteen siirtyvät sellaisenaan käytettäväksi syksyllä. Lipun ostaneiden ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä.

Kun uusi päivä on selvillä, osallistujien on mahdollista siirtää lippu toiselle henkilölle, jos päivämäärä ei sovi omaan kalenteriin. Myös rahojen palauttaminen lipusta on mahdollista. Lähetämme näistä vaihtoehdoista sähköpostilla lisätietoa lipun ostaneille, kun uusi päivämäärä vahvistuu.

Muut tapahtumat ja matkat

Kaikkia liiton tapahtumia järjestellään uudelleen toukokuun loppuun saakka. Tapahtumiin ilmoittautuneet saavat tarkempia tietoja sähköpostilla, ja tapahtumakalenteria liiton sivulla päivitetään sitä mukaa, kun uusia järjestelyjä saadaan sovittua.

Julkisten hankintojen taustaryhmä 18.3. siirretään myöhempään ajankohtaan.

TES-infot yhdessä Ammattiliitto Pron ja Teollisuusliiton kanssa Tampereella ja Helsingissä 24.3. ja 26.3. on peruttu. Infojen korvaamisesta on tulossa lisätietoa.

Miten laadit hyvän sopimuksen -koulutus 26.3. järjestetään verkkokoulutuksena myöhemmin keväällä.

Myynnin tehopäivä 20.4. siirretään myöhempään ajankohtaan.

Kiertotalousmatka Hollantiin 22.-24.4. siirretään syksyyn.

Hiilijalanjäljen laskenta -koulutus 27.4. järjestetään verkkokoulutuksena.

Työelämä muuttuu – miten menestyt muutoksessa? -seminaari 28.4. siirretään myöhempään ajankohtaan.

Liikepaikka menestyksen avaimena -koulutus 5.5. järjestetään verkkokoulutuksena.

Fact Finding & Inspiration Tour – muodin ja lifestylen tutustumismatka Pariisiin 14.-15.5. siirretään myöhempään ajankohtaan.

Fashion Summit Kööpenhaminassa on siirretty ja sen on 12.-13.10.

 

Ajankohtaista aiheesta

Hyvää kesää! Toimistomme lomailee heinäkuussa

Tule meille töihin: Asiantuntija / johtava asiantuntija, kansainvälisyys ja rahoitus

Uutishuone