Maksutonta neuvontaa EU-rahoituksessa

EU:n rahoitusinstrumenttien kirjo on valtava ja rahoitusmahdollisuuksia on kanavoitu kymmeniin lähteisiin. Uusi EU-rahoitusneuvonta on maksuton palvelu, joka auttaa kaikkia EU-rahoituksesta kiinnostuneita tahoja.  

EU-rahoitusneuvontapalvelu kokoaa yhteen tietoa Euroopan unionin avustuksista, lainoista, takauksista, pääomasijoituksista, tuista ja julkisista hankinnoista. Palvelu ohjaa ja neuvoo niiden käytössä.  

EU-rahoitusneuvontapalvelusta löytyvät muun muassa tutkimuksen ja innovoinnin rahoittaja Horisontti Eurooppa ja luovien alojen eurooppalaista toimintaa tukeva Luova Eurooppa. Ohjelmakausi 2021–2027 on vielä osittain valmisteluvaiheessa, joten sivuja täydennetään. 

EU-rahoituskenttä on tässä kuvattu pelkistetysti huomioimatta kaikkien ohjelmien erityispiirteitä. Osa ohjelmista sijoittuu niin avustuksien kuin lainojen, takauksien ja sijoituksien kentälle. Kuva: EU-rahoitusneuvonta. (Voit klikata kuvan suuremmaksi.)

Tutustu myös tapahtumiin

Neuvontapalvelu järjestää kuukausittain kaikille avoimia aamukahvitilaisuuksia EU-rahoituksesta. Webinaarien aikana on mahdollista keskustella palvelun asiantuntijoiden kanssa vaihtuvista teemoista. Tilaisuuksissa on lyhyt alustus aiheeseen ja runsaasti aikaa keskustelulle. InvestEU ja muut markkinaehtoiset EU-rahoitusvälineet ovat webinaarin aiheena tiistaina 25.5.2021.   

Lue lisää: www.eurahoitusneuvonta.fi 

Anne Ruokamo

Johtava asiantuntija, kansainvälinen liiketoiminta ja rahoitus

+358 40 544 0886
anne.ruokamo@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Woodspinin uusi tehdas vauhdittaa suomalaisen kestävän muotiteollisuuden nousua

Kasvua kansainvälisestä brändiliiketoiminnasta Aalto EE:n opein

Uutishuone