Meillä töissä: Inna Ahlqvist liiton koulutus- ja osaamisasiantuntijaksi

Suomen Tekstiili & Muoti on saanut alkusyksystä uusia asiantuntijoita tiimiin. Inna Ahlqvist aloitti tehtävässään elokuun alussa ja vastaa liiton osaamis- ja koulutusasioista Auri Koholan perhevapaan ajan.

”Tutut ympyrät, mutta erilainen tulokulma tekstiili- ja muotialaan. Työtehtävät ovat alkaneet vauhdilla, täynnä innostusta  ja uuden oppimista”, luonnehtii liiton tuore osaamisen ja koulutuksen asiantuntija Inna Ahlqvist kahta kulunutta kuukautta Suomen Tekstiili & Muodissa. Tehtävässään Inna vastaa myös alan vetovoimaan liittyvistä asioista. Parin kuukauden aikana Inna on jo ehtinyt  moniin jäsenyrityksiin ja oppilaitoksiin ympäri Suomea.

Inna on taustaltaan vaatetusalan artenomi, alan ammatillinen opettaja, yrittäjä ja opinto-ohjaaja. Koulutus- ja osaamisasiat, sekä Suomen Tekstiili & Muodin palvelut ja tilaisuudet ovatkin tuttuja jo pitkältä ajalta. Inna on sijaisuutensa ajan virkavapaalla lehtorin tehtävästään.

”Monipuoliset edunvalvonnan tehtävät erilaisissa työryhmissä ja keskustelut alan osaajien ovat olleet todella mielenkiintoisia. Odotankin tulevalta vuodelta paljon vaikuttamisen mahdollisuuksia ja toivon, että voin omalta osaltani edistää yritysten ja alan koulutusorganisaatioiden välistä vuoropuhelua”,  Inna kertoo.

Anni Leiponen

Asiantuntija, viestintä

+358 50 345 3517
anni.leiponen@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Tule meille töihin: Suomen Tekstiili & Muoti etsii koordinaattoria

Teollisuusliiton ja Ammattiliitto Pron poliittiset työtaistelut iskevät tekstiili- ja muotialaan

Uutishuone