Meillä töissä: Jussi Ojansuu jatkaa liitossa koordinaattorina vastuullisuus- ja digitalisaatioprojekteissa

Elokuun alusta alkaen Jussi Ojansuu on vastannut liiton vastuullisuus- ja digitalisaatio projektien koordinoinnista osana tiimiä. Lisäksi Suomen Tekstiili & Muoti jatkaa digitaalisen tuotepassin kehitystyötä Jussin pro gradu -tutkielmalla.

Jussi Ojansuu jatkaa liitossa kevään kolme kuukautta kestäneen harjoittelujakson jälkeen koordinaattorina innostunein odotuksin.

”On ilo päästä jatkamaan syksyllä liiton leivissä nopeasti menneen kevään harjoittelujakson jälkeen. Mahdollisuus yhdistää kauppatieteen maisteriopintojeni viimeistely pro gradu -tutkielman muodossa sekä mielenkiintoiset työtehtävät olivat tarjous, josta en voinut kieltäytyä”, Jussi kertoo.

Jussin opinnot Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun tieto- ja palvelujohtamisen koulutusohjelmassa ovat loppusuoralla. Jussi toteuttaa pro gradu -tutkielmansa yhteistyössä STJM:n kanssa digitaalisen tuotepassin kehitystyöstä tekstiili- ja muotialan näkökulmasta. Lisäksi Jussin vastuulla on koordinoida liiton vastuullisuuteen ja digitalisaatioon liittyviä koulutuksia, sekä olla mukana erilaisten projektien ja hankkeiden toteutuksessa. Jussin tehtävä on määräaikainen ja jatkuu marraskuun loppuun asti, ennen keväällä koittavaa opiskelijavaihtoa.

”Gradun ohella odotan innolla syksyn koulutuksia ja hankkeiden edistämistä. Alan jatkuva murros vastuullisuuden ja digitalisuuden saralla inspiroi minua ja koenkin, että liitto toimii erinomaisena näköalapaikkana alan muutoksessa”, Jussi toteaa.

”Työyhteisö on ottanut minut ilolla vastaan ja olen viihtynyt erinomaisesti. Odotan innolla syksyn tapahtumia ja projekteja, joissa pääsen yhdistämään intohimoni ja osaamiseni merkityksellisiin työtehtäviin”, Jussi tiivistää.

 

Anni Leiponen

Asiantuntija, viestintä

+358 50 345 3517
anni.leiponen@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Esittelyssä ASK – The Nordic Way -podcast. Suomesta mukana Halti & Reima

Vastuullinen vaatekulutus osaksi koulujen kestävyyskasvatusta?

Uutishuone