Muutoksia Suomen Tekstiili & Muoti ry:ssä

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n toimitusjohtaja Anna-Kaisa Auvinen jättää liiton. Hän johti Suomen Tekstiili & Muoti ry:tä seitsemän vuotta.

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n toimitusjohtaja Anna-Kaisa Auvinen on irtisanoutunut liiton palveluksesta.

Auvinen on toimitusjohtajakaudellaan uudistanut liiton moderniksi palvelu- ja edunvalvontaorganisaatioksi. Hän on ollut uraauurtava voima tekstiili- ja muotialan vastuullisuus- ja vaikuttamistyössä.

”Näiden seitsemän vuoden aikana olemme vahvasti kehittäneet liiton toimintaa ja saavuttaneet näkyviä tuloksia. Olemme vieneet tekstiili- ja muotialaa eteenpäin yhdessä henkilökunnan, jäsenyritysten ja sidosryhmien kanssa. Tämä on minulle hyvä hetki siirtyä eteenpäin”, Auvinen sanoo.

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n hallituksen puheenjohtaja Pekka Nikkanen kiittää Anna-Kaisa Auvista liiton hyväksi tekemästä työstä. Uuden toimitusjohtajan hakua aletaan valmistella saman tien.

”Anna-Kaisan aikana liitosta on tullut tekstiili- ja muotialan asiantuntija- ja palveluorganisaatio, joka tunnetaan ja jonka näkemyksiä kuullaan. Jäsenpalvelut on viety uudelle tasolle, ja mielikuvat alasta ovat muuttuneet hyvän suuntaan. Takana on useita strategisia hankkeita, jotka Anna-Kaisa on käynnistänyt ja vienyt maaliin”, Nikkanen sanoo.

Liitossa työ jatkuu normaaliin tapaan. Ylimenokauden aikana toimitusjohtajana toimii Lasse Wendelin, joka on kevään aikana konsultoinut liittoa. Wendelinillä on taustaa muun muassa muotialalta, ja hän on toiminut vastaavissa tehtävissä aiemminkin.

Lisätiedot:
Pekka Nikkanen
040 512 5973
pekka.nikkanen@imagewear.fi
hallituksen puheenjohtaja
Suomen Tekstiili & Muoti ry

Väliaikaisen toimitusjohtajan yhteystiedot:
Lasse Wendelin
0400 241 190
lasse.wendelin@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Textile & Fashion Forum kokosi alan Helsinkiin – inspiroivaa ja rehellistä keskustelua muuttuvasta kuluttajuudesta, alan rahoituksesta sekä tulevasta sääntelystä

Euroopan komissiossa kaivataan tekstiilialan toimijoiden sitoumuksia tekstiilien siirtymäpolkuun

Uutishuone