Osallistu standardisointiin! Seurantaryhmät oppilaitoksille maksuttomiksi ja pienille yrityksille puoleen hintaan

Alennukset SFS:n osallistumismaksuihin ovat kaksivuotinen kokeilu, jonka avulla halutaan lisätä oppilaitosten ja pienten yritysten osallistumista.

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry haluaa laajentaa oppilaitosten ja pienten yritysten osallistumista standardisointityöhön. Kahden vuoden pilottijakson (2021–2022) aikana yritykset, joiden palveluksessa on vähemmän kuin 10 työntekijää, saavat 50 % alennuksen osallistumismaksusta. Yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja ammatillisia perustutkintoja tarjoavien ammatillisten oppilaitosten henkilökunnalta ei peritä osallistumismaksuja lainkaan (yksi osallistuja per taho).

Suomen Tekstiili & Muoti suhtautuu erittäin positiivisesti kokeiluun, joka helpottaa osallistumista myös tekstiili- ja vaatetusalan seurantaryhmiin. Esimerkiksi suurimmalle osalle alan oppilaitoksista ryhmien maksullisuus on aiempina vuosina ollut este osallistumiselle.

Oppilaitoksissa työskentelee merkittävä määrä tekstiilialan osaajia, joiden ammatillisen osaamisen mukaan saaminen ryhmiin edistää alan standardisointityötä.

”Toivon, että alan oppilaitoksissa ja yrityksissä tartutaan tähän mahdollisuuteen ja ilmoittaudutaan mukaan ryhmiin. Osallistumalla standardisointiin pääsee konkreettisesti vaikuttaman alan kehitykseen ja kuulemaan tulevaisuudennäkymistä hyvissä ajoin”, sanoo Suomen Tekstiili & Muoti ry:n asiantuntija Katri Pylkkänen.

Tekstiili- ja vaatetusalan seurantaryhmiä ovat:

  • Tekstiilituotteet, hoito-ohje- ja kokomerkintä
  • Lastenvaatteiden ja nukkumaympäristön turvallisuus
  • Suojavaatetus ja -käsineet
  • Kelluntavarusteet ja sukelluspuvut
  • Älytekstiilit
  • Nahka, jalkineet ja jalkojen suojaimet
  • Tekstiili- ja pesulakoneet

Tutustu ryhmiin tarkemmin SFS ry:n sivuilla

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen SFS:n sivuilla

Lisätietoja:
Suomen Standardisoimisliitto SFS ry
www.sfs.fi
Elisa Ervasti
elisa.ervasti@sfs.fi

Katri Pylkkänen

Asiantuntija, tuotteet, materiaalit & vastuullisuus

+358 41 535 4379
katri.pylkkanen@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

Hae tukea yrityksellesi tekstiili- ja vaatetusalan standardointityöhön!

Suositus hoito-ohjemerkin sijoittamisesta päivitetty 

Uutishuone