Palvelemme etäyhteyksin – keväälle runsaasti webinaareja

Palvelumme jäsenyrityksille toimivat normaalisti etäyhteyksiä hyödyntäen.  Liiton kevään tapahtumat on siirretty verkkoon tai myöhempään ajankohtaan. Tarjoamme kevään aikana jäsenyrityksille useita webinaareja.

Koronavirus haastaa nyt koko yhteiskuntamme ja mullistaa yritysten toimintaa. Suomen Tekstiili & Muoti haluaa osaltaan löytää ratkaisuja suomalaisen yhteiskunnan ja yritysten toiminnan turvaamiseksi. On tärkeää turvata suomalaisten työpaikat, toimeentulo ja yritykset, ja tuoda sitä kautta hyvinvointia, vakautta ja ennustettavuutta yhteiskuntaan.  

Liitto haluaa tukea yrityksiä tässä poikkeustilanteessa mahdollisimman hyvin. Tilanne elää päivittäin ja myös viranomaisten ohjeet muuttuvat.  

Yksityiskohtaisia työsuhdeneuvoja ei useinkaan voi antaa tuntematta tarkasti yritysten tilannetta. Sivuillamme on kysymyksiä ja vastauksia koronaan liittyen, mutta jos vastaus yrityksen kysymykseen ei löydy sivuiltamme, asiaa kannattaa arvioida asiantuntijamme kanssa. 

Asiantuntijapalvelumme ovat tarjolla normaaliin tapaan. Puhelinpalvelu on avoinna klo 9-16. Muina aikoina voit lähettää sähköpostia, johon palaamme mahdollisimman pian.  

Liitto myös lisää kevään aikana jäsenyritystemme työtä tukevia webinaareja ja verkkokoulutuksia. Katso kaikki webinaarit tapahtumakalenteristamme! 

“Pyritään yhdessä katsomaan vaikeiden aikojen yli. Me haluamme liitossa tukea yrityksiä parhaalla mahdollisella tavalla tarjoamalla apua kehitystoimintaan sekä yrityksen tulevaisuuden suunnitteluun”, toimitusjohtaja Anna-Kaisa Auvinen sanoo.  

Tarjoamme jäsenillemme apua paitsi liiketoimintaan ja työelämän kysymyksiin liittyvissä asioissa, myös viestinnällisiin tarpeisiin, esimerkiksi kriisiviestinnässä tai asiakastiedottamisessa. 

Löydät asiantuntijoidemme yhteystiedot verkkosivuiltamme.

Tietoa ja ohjeita muualla: 

EK:n ohjeet yrityksille (lääketieteellistä ohjeistusta ja vinkkejä riskien hallintaan)

Työterveyslaitoksen toimintaohje yrityksille (lääketieteellistä ohjeistusta, suosituksia)

Kelan tartuntatautipäiväraha

Ulkoasiainministeriö

Valtioneuvosto

Tietosuojavaltuutetun ohjeistus 

Ajankohtaista aiheesta

Textile & Fashion Forum kokosi alan Helsinkiin – inspiroivaa ja rehellistä keskustelua muuttuvasta kuluttajuudesta, alan rahoituksesta sekä tulevasta sääntelystä

Euroopan komissiossa kaivataan tekstiilialan toimijoiden sitoumuksia tekstiilien siirtymäpolkuun

Uutishuone