Rauhallista joulunaikaa ja kiitos kuluneesta vuodesta!

Vilkas vuosi 2021 on lopuillaan, on aika laskeutua levolliseen jouluun. Toimistomme hiljenee pääosin joulunviettoon 23.12. ja palaamme työn äärelle tammikuun alkaessa.

Toinen koronavuosi lähenee loppuaan. Liitossa on tehty koko vuosi 2021 tiiviisti töitä jäsenyritystemme ja koko suomalaisen tekstiili- ja muotialan kasvun ja menestyksen eteen. Sama työ jatkuu innolla taas tammikuussa!

Olemme myös kasvattaneet yhteisöämme: Suomen Tekstiili & Muoti ry:llä on vuoden 2021 lopussa 220 jäsentä. Tänä vuonna lanseeraamamme kumppanijäsenyys ja startup-jäsenyys vahvistavat edelleen tekstiili- ja muotialan verkostoamme. Jäsenyrityksemme edustavat upealla tavalla innovatiivista ja kehittyvää tekstiili- ja muotialaa.

Vuoden aikana asiantuntijamme ovat tarjonneet neuvontaa ja osaamistaan jäsenille niin puhelimessa, sähköpostitse kuin erilaisissa tilaisuuksissa. Järjestimme useita kymmeniä tapahtumia, tekstiilitekniikkakoulutuksesta tulevaisuustyöpajoihin ja supersuosittuihin kiertotalouden ajankohtaiswebinaareihin ja opiskelijoiden yrityspäiviin. Vuonna 2022 jatketaan uusin ideoin, tuorein sisällöin ja jäsenten toivomuksia tarkasti kuunnellen.

Julkaisimme vuoden varrella yli 130 uutista, joihin pääset tutustumaan täällä verkkosivuillamme. Voit myös tilata uutiskirjeemme tai verkkomediamme Fablehti.fi:n alaa syväluotaavan juttukoosteen.

Muistathan myös somekanavamme! Löydät meidät LinkedInistä, Instagramista, Twitteristä, Facebookista ja YouTubesta.  Liiton uudet verkkosivut julkaistaan alkuvuodesta: ne palvelevat yhä paremmin jäsenyrityksiämme, sidosryhmiämme ja mediaa.

Joulutervehdysten lähettämisen sijaan teimme tänä vuonna lahjoituksen Hyvä joulumieli -keräykseen.

Lämpimät kiitokset kuluneesta vuodesta! Toivotamme levollista joulunaikaa ja menestyksekästä uutta vuotta 2022.

Suomen Tekstiili & Muoti -tiimi