Save The Date: Kasvua kansainvälisestä brändiliiketoiminnasta -valmennus tekstiili- ja muotialalle

Aalto EE ja Suomen Tekstiili & Muoti rakentavat yhteistyössä tekstiili- ja muotialalle suunnatun Kasvua kansainvälisestä brändiliiketoiminnasta -koulutusohjelman, jonka toteutuksesta vastaa Aalto EE. Koulutus alkaa joulukuussa 2022 ja sen kohderyhmänä ovat alan yrittäjät, yritysten johto ja asiantuntijat, esimerkiksi markkinointi- ja vientipäälliköt.

Kasvuhaluisen tekstiili- ja muotialan tarpeisiin räätälöidyn koulutusohjelman laajuus on kuusi opetuspäivää. Koulutus toteutetaan osittain lähiopetuksena Helsingissä ja osittain virtuaalisesti ja sitä täydentävät käytäntöön sovellettavat harjoitukset. Osallistujat laativat koulutuksen aikana myös kansainvälisen liiketoiminnan kasvusuunnitelman, jossa asetetaan tavoitteet ja tehdään toimintasuunnitelma kasvun saavuttamiseen.

Kouluttajat ovat Aalto EE:n asiantuntijoita sekä muita suomalaisia ja kansainvälisiä toimialan huippuosaajia. Lisätietoa koulutuksen tarkemmasta ajankohdasta tulee mahdollisimman pian, mutta merkitse kalenteriisi jo koulutuksen alustava aloitus 1.–2.12. Koulutus jatkuu vuoden 2023 maaliskuulle asti.

Ajankohtaista aiheesta

Tekstiilien Horisontti Eurooppa -ohjelma etenee nopeasti

Kaavailtu tulliuudistus tähtää toiminnan tehostamiseen

Uutishuone