Save The Date: Kasvua kansainvälisestä brändiliiketoiminnasta -valmennus tekstiili- ja muotialalle

Aalto EE ja Suomen Tekstiili & Muoti rakentavat yhteistyössä tekstiili- ja muotialalle suunnatun Kasvua kansainvälisestä brändiliiketoiminnasta -koulutusohjelman, jonka toteutuksesta vastaa Aalto EE. Koulutus alkaa joulukuussa 2022 ja sen kohderyhmänä ovat alan yrittäjät, yritysten johto ja asiantuntijat, esimerkiksi markkinointi- ja vientipäälliköt.

Kasvuhaluisen tekstiili- ja muotialan tarpeisiin räätälöidyn koulutusohjelman laajuus on kuusi opetuspäivää. Koulutus toteutetaan osittain lähiopetuksena Helsingissä ja osittain virtuaalisesti ja sitä täydentävät käytäntöön sovellettavat harjoitukset. Osallistujat laativat koulutuksen aikana myös kansainvälisen liiketoiminnan kasvusuunnitelman, jossa asetetaan tavoitteet ja tehdään toimintasuunnitelma kasvun saavuttamiseen.

Kouluttajat ovat Aalto EE:n asiantuntijoita sekä muita suomalaisia ja kansainvälisiä toimialan huippuosaajia. Lisätietoa koulutuksen tarkemmasta ajankohdasta tulee mahdollisimman pian, mutta merkitse kalenteriisi jo koulutuksen alustava aloitus 1.–2.12. Koulutus jatkuu vuoden 2023 maaliskuulle asti.

Anne Ruokamo

Johtava asiantuntija, kansainvälinen liiketoiminta ja rahoitus

+358 40 544 0886
anne.ruokamo@stjm.fi

Ajankohtaista aiheesta

WORTH-projekteista kumppaneita, rahoitusta ja hautomopalveluita muoti- ja lifestylealan toimijoille

Euroopan komissiossa kaivataan tekstiilialan toimijoiden sitoumuksia tekstiilien siirtymäpolkuun

Uutishuone